Vuoden 2021 suosikkipeitevoiteet

Vuoden 2021 suosikit- postaussarja jatkuu! Muutama kategoria olisi vielä käymättä. Olen valinnut kategoriasta riippuen aina 3-5 suosikkia. Joidenkin kategorioiden kohdalla on ollut hankala karsia suosikkeja, joten siitä syystä osassa on enemmän suosikkeja ja osassa vähemmän. Valitsen suosikeiksi sellaisia tuotteita, joita olen käyttänyt vuonna 2021 erityisen paljon ja joihin tartun herkästi, kun haluan tehdä hyvän meikin itselleni.

Tässä postauksessa käyn läpi vuoden 2021 suosikkipeitevoiteet, joita löytyy ihan muutama! Osa on sellaisia, joista olen kertonut omissa postauksissaan (se jo kertoo, että tuote on ihan törkeän hyvä!) ja osa saattaa olla hieman uudempia tuttavuuksia täällä blogin puolella, mutta joita olen hehkuttanut Instagram- tililläni jo pitkään. Nyt on kuitenkin aika paljastaa viimevuoden omasta mielestäni parhaat peitevoiteet! Peitevoiteet eivät ole missään järjestyksessä, vaan jokainen on viimevuoden suosikkini.

Beauty blender Bounce- peitevoide*

Beauty blenderin Bounce- peitevoide oli ehdottomasti viimevuoden hitti! Sävy 2.50N oli omalle ihonsävylleni ihanteellisin, jota käytinkin koko kesän ja vielä pitkälle syksyyn. Peitevoide on paksuhkoa, todella peittävää, muttei keräänny herkästi juonteisiin ja tai korosta ihon kuivia kohtia. Sopii siis kuivaihoiselle mutta kokemukseni perusteella voisi toimia myös rasvaisemmallakin iholla. Loistava tuote, joka on muuten nyt Nobella alennuksessa 24,90€ hintaan (norm. 29,90€). Suoraan tuotteeseen pääset otsikon mainoslinkistä, jonka kautta tuet myös blogiani <3

Catrice Camouflage cream concealer*

Catricen Camouflage cream- peitevoidenappi on yksi käytetyimmistä peitevoiteista muutaman vuoden sisään. Olen käyttänyt näitä pois useamman ja kaapeissa on vielä vanhaakin versiota säästössä. Tuote uudistui viimevuonna, mutta uudistus oli oikein hyvä, sillä tuote on nyt notkeampaa ja sävyt vieläkin parempia! Sävy 010 Ivory on loistava vaalealle iholle tuomaan valoa ja peittokykyä silmien alle, nenänpieliin ja otsalle. Omalle vaalealle ihonsävylleni sävy 020 Light beige sopii hyvin näppyjen peittoon.

Peitevoide on myös super edullinen, sillä se maksaa 3,49€. Tuotetta löytää valikoiduista Citymarketeista, Tokmanneilta, Kärkkäiseltä sekä verkkokaupoista kuten Lykolta.

Catrice True skin peitevoide*

Suosikkeihin ylsi myös toinenkin edullinen Catricen peitevoide, nimittäin True skin hyaluronhappoa sisältävä kosteuttava peitevoide. Ihana tuote, joka on hieman kuin tuo Beauty blenderin peitevoide, mutta vähän juoksevampaa ja vieläkin kosteuttavampaa. Sopii hyvin kuivalle iholle ja silmien alle, mikäli omaa vähänkään kuivemmat silmänaluset. Sävy 010 Cool-cashmere on oma suosikkini, joka tuo valoa silmien alle olematta kuitenkaan liian vaalea. Peitevoide maksaa 4,59€ ja on hyvin riittoisa. Plussaa myös todella näppärästä aplikaattorista!

Oliko joukossa sun peitevoide suosikkeja?

kauneus meikki suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *