Vuoden 2021 suosikkiposkipunat

Poskipuna on ehkäpä yksi mun suosikkiasioista meikissä. Poskipunalla saa ihoon niin ihanaa hehkua ja väriä, mikä imartelee todella monenlaisia kasvoja. Kun tein Instagram- tililläni poskipunien karsimista, kauhistuin omistamieni poskipunien määrästä (45 on ehdottomasti liikaa…). Onneksi punia lähti muutama kiertoon ja yritän saada vielä vuoden vaihteen aikaan luovuttua muista itselleni turhista poskipunista.

Tämän postauksen idea on kuitenkin kaikesta poskipunamäärästä huolimatta ylistää tämän vuoden suosikkiposkipunia. Pakko sanoa, että suosikkien valitseminen on ihan äärettömän hankalaa, kun hyviä vaihtoehtoja on tosi monta. Yritin kuitenkin valita sellaisia, joita olen oikeasti käyttänyt ihan reilusti tänä vuonna ja joihin tartun herkiten kun avaan poskipunalaatikon. Valitsemani punat eivät tosiaan ole kaikki tämän vuoden aikana ilmestyneitä uutuuksia vaan sellaisia, joihin olen useimmin tarttunut meikatessani. Tänä vuonna on ilmestynyt paljon hyviä poskipunia, mutta harva niistä on yltänyt käytössä suosikeiksini. Ehkäpä niiden aika on myöhemmin, ken tietää?

BeautyAct Iconic blush kit 

Kicksin oman uuden kosmetiikkasarjan poskipunanelikko on ollut tänä vuonna hyvin käytetty ja tykätty poskipunapaletti. Paletti on siitä ihana, että poskipunasävyt ovat kerrostettavia, ne eivät varise ja sotke eikä niillä saa poskipunaövereitä herkästi. Paletin jokainen sävy on imarteleva ja käyttökelpoinen, mikä ei ole kovin yleistä tällaisille poskipunapaleteille. Sävyjä voi sekoitella keskenään tai käyttää yksinään. Mukavan kompakti ja ylellisen tuntuinen paletti kulkee helposti mukana. Rakastan tätä ja uskon että tämä on sellainen tuote, mikä tulee käytettyä loppuun asti!

Colourpop Pressed powder blush sävy Whole nine yards

Colourpopin parin kesän takaisen kesäkokoelman poskipuna ihanan viileässä mauvesävyssä, jossa on mukana kevyttä hehkua. Tänä vuonna kevyesti hohtavat punat ovat vieneet mennessään ja ehkä juuri siitä syystä tähän on ollut helppo tarttua. Tässä on edelliseen poskipunapalettiin verrattuna vähän pehmeämpi koostumus ja väriä tarttuu siveltimeen herkemmin. Tuotetta on silti helppo häivytellä ja kerrostaa, joten mistään sotkupunasta ei ole kyse.

Zuii Organic Lip & cheek colour sävy Helene*

Zuiin ihana voidemainen poskipuna jatkaa edelleen suosikkiposkipunieni joukossa. Puna on pehmeästi levittyvä, sävy Helene on aivan super imarteleva ja tämä on törkeän riittoisa. Puna pysyy hyvin iholla, joten olen tätä käyttänyt erityisesti näin maskiaikana. Välillä kerrostan tämän päälle vielä jonkin puuterisen poskipunan, jotta pysyvyys on parhain mahdollinen. Rakastan tätä!

Mikä on sun käytetyin poskipuna tänävuonna?

kauneus meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *