Vuoden 2021 suosikkiripsivärit

On aika palata vielä hetkeksi vuoden 2021 suosikkituotteisiin ja tällä kertaa ripsiväreihin. Olen vähän sellainen ihminen, että kun löydän hyvän ripsivärin niin pysyn siinä niin kauan, kunnes löydän paremman. Viime vuonna suosikkiripsareita on kolme, joista kaksi on löytynyt saman vuoden aikana!

Omaan sekaihon, joka hikoilee runsaasti ympäri vuoden, rasvoittuu paikoittain ja silmäluomeni ovat raskaat. Lisäksi ripset ovat tikkusuorat. Ei mikään helppo kombo lähteä etsimään ripsiväriä ja siksi olinkin vuosien ajan tyytyväinen siihen, että kunhan ripsarit eivät leviä, taivutuksien pysymisellä ei ollut niin väliä kun tuntui ettei mikään ripsiväri niitä jaksanut pitää.

Nyt siis seuraa kolme vuoden 2021 parasta ripsiväriä, eivätkä nämä ole missään järjestyksessä (en osannut valita järjestystä…). Luehan siis pidemmälle jos huippuripsarit kiinnostavat!

Tony Moly Panda’s dream mascara*

38- asteisella vedellä lähtevät mascarat ovat olleet suosikkejani jo pitkään. Tony Molyn Panda’s dream mascara on juuri sellainen, eikä se leviä rasvaisilla luomilla. Tämä ei täysin pidä taivutuksia omissa ripsissäni, mutta tällä saa ihanat, tuuheat, pitkät ja kauniit ripset ilman pelkoa siitä, että ripsiväri leviäisi joka paikkaan. Ripsiväri on kohtuuhintainen ja usein alessa. Normaalihintaisena ripsarin löytää n. 17€ hintaan, mutta nyt esimerkiksi Nobella ripsiväri on 14,90€ alennuksessa. Joskus voi löytää halvemmallakin!

Oriflame 5-in-1 Wonderlash- mascara*

Pakko sanoa että tämä oli todellinen yllätys. Sain testiin Oriflamen ripsivärin, jota suoraan sanottuna epäilin alkuun. Ripsivärillä saa erotellut, sirot ripset (ei multimaalista volyymia), joten tämä sopii parhaiten sellaiselle, keneltä vähän omia ripsiä jo löytyy. Tämäkin on 38- asteisella vedellä lähtevä, eli ei tahriinnu, kestää pitkään ripsissä ja lähtee helposti meikinpesun yhteydessä. Vielä tämän päivän ajan ripsiväri on Oriflamella alennuksessa 6,80€! Normaalisti ripsarilla on hintaa 15€, mikä ei sekään ole kovin paha toimivasta ripsiväristä.

Kuvassa ripsissä 2 kerrosta BBIA:n Never die- mascaraa

BBIA Never die- mascara*

Tämä on vuoden 2021 todellinen löytö! Ensimmäinen ripsiväri, joka oikeasti pitää taivutuksia. En tiedä mitä magiaa tähän on käytetty, mutta tällä ripset pysyvät taivutettuina koko päivän (jollei sada tyyliin kaatamalla vettä). Ripsari on vedenkestävä ja siinä on kuituja, jotka mahdollistavat todella pitkien räpsyripsien saamisen. Tämä vaatii öljymäisen puhdistustuotteen poistamiseen. Suosittelen testaamaan, mikäli kärsit tikkusuorista ripsistä!

kauneus meikki suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *