Vuoden upein luomiväripaletti

Rakastan luomivärejä. Värikkäitä, kiiltäviä, glitterisiä, mattaisia, neutraaleja… Vaadin kuitenkin luomiväripaleteilta ja luomiväreiltä kohtuullisen paljon. Laadukkaita luomivärejä löytyy todella runsaasti eri hintaluokista ja hyvän ja laadukkaan luomiväripaletin voi saada helposti pienelläkin budjetilla. Jeffree Star cosmeticsin luomiväripaletit ovat alusta asti ihastuttaneet minua erityisen paljon ja pidänkin merkin tuotteita laadukkaiden meikkituotteiden lisäksi jonkinlaisina keräilykokonaisuuksina. Merkin luomivärit ovat aivan omaa luokkaansa ja lähes jokainen paletti on ihastuttanut loppuun asti mietityllä väriskaalalla ja erittäin pigmenttisellä koostumuksella. Tänä kesänä Jeffree julkaisi kokoelmansa suurimman sekä pienimmän paletin samanaikaisesti. Tuo suuri Jawbreaker- paletti on saanut inspiraationsa legendaarisista, värikkäistä purukumeista ja paletin sävyt ovat todella vertaansa vailla. Kokoelmastani puuttuikin yksi suuri, laajan väriskaalan paletti, joka sopii todella luoviin ja inspiroiviin meikkeihin. Tilasin palettini Oletkaunis.fi- verkkokaupasta n. 60€ hintaan. Vaikka paletti kuuluu ehdottomasti kalliimpaan hintaluokkaan, saa tuolla rahalla 24 suurta ja pigmenttistä luomivärinappia sekä suuren peilin. Jeffree Star cosmeticsin meikit ovat vegaaneja ja eläimillä testaamattomia.

Jeffree Star cosmeticsin Jawbreaker- paletti sisältää 24 sävyä, joista 7 on kiiltäviä sävyjä ja loput 17 mattaisia. Paletista löytyy myös pari neutraalia sävyä, joilla on helppo murtaa kirkkaita sävyjä tai käyttää näitä sävyjä kirkkaiden sävyjen häivyttämiseen.

Sävyt levittyvät kuin unelma varsinkin kun luomet pohjustetaan hyvin. Suosittelen aina luomivärien pohjustamiseen Macin Paint potia sävyssä Painterly (joka on muuten -20% alennuksessa Bangerhead.fi:ssä!). Pohjustamisen päälle myös pastelliset sävyt tarttuvat kauniisti ja kestävät koko päivän.

Paletti on erinomainen niin meikkiharrastajan, aloittelijan kuin ammattilaisenkin kokoelmaan. Sen sävyt ovat pehmeitä ja miellyttäviä käyttää ja antavat todella paljon erilaisia meikkivaihtoehtoja laajan sävyvalikoimansa ansiosta. Loin paletilla hieman erilaisen meikin ensimmäiseksi meikiksi, kuin mitä yleensä teen. Käytin meikkiin paletin sävyjä fuck, suck, wow, lemon drop, orange juice, licorice, soaked, bite me, gum drop sekä jawbreaker.

Jeffree Star cosmetics ei taaskaan pettänyt! Omistatko sinä merkin paletteja? En voi kuin lämpimästi suositella!

kauneus meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *