Whamisan kaktus seerumi

Whamisa on tunnettu ihanan ylellisistä korealaisen kosmetiikan ihonhoitotuotteista, jotka ovat hiljattain uudistuneet. Uutuustuotteiden joukossa olen testaillut seerumia, joka on todella ylellinen sekä ulkoasultaan että raaka-aineiltaan. Whamisan Cactus bouncy seerumi sisältää 99,47% viikunakaktusnektaria. Viikunakaktus sisältää jopa 18 eri aminohappoa, 14 eri vitamiinia ja 12 eri mineraalia, jotka kaikki hoitavat ihoa. Seerumi lupaa pitää ihon kosteutettuna jopa 48 tunnin ajan ja kosteuttaa ihoa syvältä, joten se on ihanteellinen kuivalle ja pintakuivalle iholle. Viikuskaktusnektarin lisäksi tuotteen incilistalta löytyy mm. laventeli- ja rosmariiniöljyä sekä ruusu- ja appelsiinipuun öljyjä.

Seerumi kuuluu ehdottomasti hieman enemmän luksuskategoriaan, sillä se on pakattu kauniin vihertävään lasiseen pipettipulloon, joka on kääritty paksuun pahvipakkaukseen tuotteen suojaamiseksi. Tuotteessa itsessään on myös kevyen vihertävä väri, joka kuitenkin tulee puhtaasti sen sisältämistä raaka-aineista. Seerumilla on ostopaikasta riippuen hintaa n. 50€. Tällä hetkellä Eleven.fi tarjoaa kuitenkin seerumin kilpailukykyiseen hintaan 41,56€*.

Seerumia myy Eleven.fi verkkokaupan lisäksi mm. Stockmann, Life- myymälät, Ruohonjuuri sekä valikoidut apteekit.

Kevyt, tehokosteuttava koostumus ja kimmoisa iho

Seerumissa on ensituntumalta todella kevyt koostumus. Ensimmäisten käyttökertojen aikana epäilin, voiko tämä oikeasti kosteuttaa ihoa kunnolla? Tuote on saanut kovasti kehuja bloggaajilta ja kauneusvaikuttajilta, joten odotukset olivat korkealla. Seerumi on selkeästi enemmän vesimäistä kuin geelimäistä mutta sen tuntuma iholla muistuttaa aavistuksen kevyttä öljyä. Vaikka seerumi on todella ohut ja kevyt, se jättää ihon oikeasti kimmoisaksi- siitä ilmeisestikin tuo nimen bouncy– tulee. Mitä useampana iltana tätä käytän, sen paremmalta ihoni tuntuu, joten ihastuin tähän tuotteeseen nimenomaan muutaman käytön jälkeen. Tätä sopii laittaa ihon puhdistuksen jälkeen kasvoille ennen voiteita ihan aamuin illoin mutta itse suosin tätä iltarutiinissani sen superkosteuttavien ominaisuuksien vuoksi. Tämä on kuitenkin todella kevyt, joten sopivuus meikin alle on varmaa!

Onko seerumi välttämätön ihon hoidossa?

Ihonhoidon saralla on paljon keskusteltu siitä, onko seerumi välttämätön ihon hoidossa vai onko se puhtaasti markkinointikikka ja tapa saada kuluttajia ostamaan koko ajan lisää vaiheita omaan ihonhoitorutiiniinsa. Tämä jakaa vahvasti mielipiteitä ihan alan ammattilaistenkin keskuudessa ja porukka tuntuukin jakautuvan seerumeita kannattavaan joukkoon, niitä väheksyvään porukkaan sekä neutraaliin välimaastoon. Itse kuulun jonnekin sinne välimaastoon, sillä koen että oikeanlaisella, ihotyypille sopivalla ja ihon tarpeisiin vastaavalla seerumilla on aikansa ja paikkansa. Mikä tahansa trendiseerumi ei voi sopia kaikille ja varmasti näin on myös tämän Whamisan Cactus seerumin kohdallakin, vaikka tuotteen luvataan sopivan monelle ihotyypille. Näen kuitenkin että esimerkiksi tehokosteutus ja erilaiset aktiiviaineet (retinoli, c-vitamiini yms.) toimivat todella hyvin seerumimuodossa ja sopivat keveytensä ansiosta hyvin osaksi muuten stabiilia ihonhoitorutiinia. Näin pienellä muutoksella saa jotakin lisää ihonhoitoon ilman että tarvitsee heittää koko rutiinia uusiksi.

Whamisan seerumia suosittelisin oikeastaan kaikille, ketkä kaipaavat ihonhoitoonsa lisäkosteutusta ja ketkä nauttivat seerumeista ja ylellisyydestä ihonhoidossaan. Onko tämä sitten pakollinen/välttämätön steppi ihonhoitoa ajatellen? Ei mielestäni. Tuote on omiaan erityisesti vuodenajoista johtuvan pintakuivuuden taltuttamiseen.

 

kauneus iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *