Ylellinen meikkisivellinsetti sekä vinkit siveltimien käyttöön + alekoodi

Kaupallinen yhteistyö: Sweety.fi

 

Sweety on uusi kotimainen kauneuden verkkokauppa, jonka huikea avajaiskampanja kiinnitti positiivisella tavalla huomioni somessa! Sweety.fi myy kosmetiikkatuotteiden lisäksi myös omalla nimellään kulkevia nimikkotuotteitaan, joista löytyy hiusasusteita, ihonhoitoa ja meikkisiveltimiä. Ihanan ylellisen tuntuisia, pehmeitä siveltimiä saa ostettua verkkosivuilta yksittäin, kahdessa erilaisessa pienemmässä setissä (silmä- tai kasvosiveltimet) tai kokonaisvaltaisena 10- siveltimen settinä. Olen testaillut siveltimiä itseni sekä muiden meikkaamiseen ja vakuuttunut siveltimien toimivuudesta. Tässä postauksessa kerron hieman miten ja mihin siveltimiä kannattaa käyttää!

Sweetyn siveltimet ovat vegaaneja ja niiden karva on laadukasta synteettistä karvaa. Karva on ihan uskomattoman pehmeää ja tuntuu miellyttävältä kasvoja vasten. Siveltimien muotoilu on viimeisen päälle hiottu, ne ovat tyylikkään ajattomat ja jokaisesta siveltimestä löytyy sormien asentoon sopiva kolo, joka takaa hyvän meikkausotteen.

Postauksen lopusta löydät Sweetyn järkkäämän alekoodin teitä lukijoita varten, jolla saat mukavan edun tilatessasi Sweetyn complete- meikkisivellin setin! 

Sweety signature- kasvosiveltimet vasemmalta oikealle:

 ”Powder brush”- puuterisivellin

Puuterisivellin on nimensä mukaisesti ihanteellinen kaikenlaisen puuterin levittämiseen. Erityisesti kiinnityspuuteri, niin kiinteä kuin irtopuuteri levittyvät tällä kauniisti koko kasvoille. Sivellin on pehmeä ja joustava ja sillä saa ihanan helposti kiinnitettyä silmänaluset ilman turhaa siristelyä! Koska suosittelen testaamaan aina siveltimiä myös muihin tarkoituksiin kuin mihin ne on nimetty, suosittelen testaamaan tätä myös poskipunan tai aurinkopuuterin levittämiseen!

 ”Blush brush”- poskipunasivellin

Täydellisen tuuhea poskipunasivellin on todella ihanteellinen voidemaisen ja puuterimaisen poskipunan levittämiseen. Tämä sivellin on sen verran paksu ja tuuhea, että sivellin sopii myös meikkivoiteen levittämiseen. Tästä nousi heti yksi suosikkisiveltimistäni!

 ”Contouring brush”- varjostussivellin

Varjostussivellin on tuuhea, tiivis sivellin joka on päästä muotoiltu viistoon muotoon. Sivellin sopii nimensä mukaisesti ihanteellisesti voidemaisten tai puuterimaisten varjostustuotteiden levittämiseen. Jos et käytä varjostustuotteita, sopii tuuhea sivellin myös meikkivoiteen levittämiseen.

 ”Foundation brush”- meikkivoidesivellin

Meikkivoidesivellin sopii mielestäni parhaiten siihen, mihin se on nimettykin, eli meikkivoiteen levittämiseen. Litteän muotoilun ansiosta meikkivoide on näppärä levittää ympäri kasvoja eikä siveltimestä jää selkeäitä siveltimen vetoja meikkivoidetta levittäessä. Jos pidät kasvojen vahvasta varjostamisesta, sopisi tämä sivellin myös voidemaisen varjostustuotteen levittämiseen poskien varjoisimpaan kohtaan.

 ”Highlighter”- sivellin

En usko että yllätytte kun sanon, että tämä sivellin kuuluu näistä suosikkeihini. Täydellisen kokoisella, suippopäisellä siveltimellä levittää helposti ja nopeasti puuterimaisen korostustuotteen poskipäille, nenänvarteen, leuan kärkeen ja otsalle.

Sweety signature- silmämeikkisiveltimet vasemmalta oikealle:

 ”Eye shader”- luomivärisivellin

Tämä ehkä setin paras luomivärisivellin sopii luomivärin pakkaamiseen luomelle sekä häivyttämiseen. Lyhyiden karvojen ja jämptin muotoilun ansiosta siveltimellä saa värin juuri sinne minne sen haluat. Tällä pystyy myös tekemään yksinään kokonaan simppelin päivämeikin esimerkiksi kahdella värillä, kun aloittaa vaaleammasta sävystä tummempaan!

 ”Flat shader”- luomivärisivellin

Päältä litteäksi muotoiltu sivellin oli itselleni aluksi hieman uutuudesta hankala. En omista yhtäkään vastaavalla muotoilulla höystettyä sivellintä. Koin tämän siveltimen parhaaksi luomivärin pakkaamiseen liikkuvalle luomelle hieman samaan tapaan, mitä voisin tehdä litteällä siveltimellä. Muutaman käyttökerran jälkeen tälle alkoi muodostumaan selkeämpi funktio setissä, tämähän toimii!

”Blending brush”- luomivärisivellin

Luomivärisiveltimien toinen suosikkini on tämä täydellisesti luomivärin huolelliseen häivyttämiseen sopiva sivellin. Tällä saat upean häivytellyt sävyt luomille ja käytettyä sivellintä vaaleampien sävyjen kanssa tummempien sävyjen häivyttämisessä.

 Eye shader ”L”- luomivärisivellin

Suuri häivytyssivellin sopii todella häivyteltyjen lookkien luomiseen. Tämä sivellin sopii myös pehmeiden, yksiväristen silmämeikkien tekoon koko luomelle. Olen käyttänyt tätä myös puuterimaisen korostustuotteen levittämiseen kasvoille.

 ”Smokey eye”- sivellin

Täydellisen tiivis, pieni ja näppärä sivellin silmänrajauksen häivyttämiseen, alaluomen meikkaamiseen ja yksityiskohtien luomiseen silmämeikkiin. Tästä siveltimestä nousi yksi suosikeistani koko 10- siveltimen setissä, sillä tällä on todella helppoa häivytellä rajaukset ja viedä esimerkiksi tummuutta tarkasti luomivakoon. Lisäksi huulipunan levitys onnistuu hyvin tällä.

Sweety tarjoaa myös siveltimien pesuun sopivat välineet. Kätevässä pumppupullossa kulkeva hajustamaton sivellinshampoo ei sisällä saippuaa (sodium laureth sulfate) mutta se pesee siveltimet tehokkaasti jättäen ne puhtaiksi ja pehmeiksi. Plussaa hajustamattomuudesta, sillä meikkisiveltimiin jäävät tuoksut ärsyttävät helposti siveltimiä käytettäessä kasvojen herkällä iholla ja lähellä limakalvoja. Silikonialustaa käyttämällä sivellinten puhdistaminen nopeutuu ja helppottuu puolella. Silikonialustasta löytyy sopivat urat eri siveltimien pesuun sekä alaostasta oma osionsa huuhtelua varten. En ymmärrä miten olen voinut elää ilman alustaa, tämä on tosi näppärä kiinnittää pohjasta löytyvillä imukupeilla pesualtaaseen ja samalla huljutella siveltimet tämän kanssa puhtaiksi.

Sweety tarjosi teille ihanille lukijoilleni Complete- sivellinsetin tilaajalle automaattisesti kaupanpäälliseksi tuon silikonialustan sekä sivellinshampoon (arvo 28€). Lisää vain koodi ”beautybyidam” ostoskorissa ja saat automaattisesti nämä mukaan tilaukseesi!

Jos sulle jäi kysyttävää siveltimistä tai niiden käytöstä, vastaan niihin mielelläni kommenttiboksissa! Siveltimien pesusta tulossa tulevaisuudessa oma postauksensa.

kauneus meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *