Morphe 35Om – onko se sitten oikeasti hyvä?

final1485879632504.jpg

valmis.jpg

Morphe, yksi meikkimaailman suosituista merkeistä. Lukuisat vloggaajathan tätä ylistää, mutta sitten mieleen tuleekin, että onko se sitten niin hyvä oikeasti? Kaikki me youtuben meikkivloggaajia seuraavat tiedetään, että ne tunnetuimmat ihmiset menevät rahan perässä, mikä voi ”tavalliselle” kuluttajalle olla ärsyttävää ja turhauttavaa, kun kaikki tuotteet on just hyviä, täydellisiä, 1010! Jep,varmasti.

Mulla itselläni tämä mattaversio,(joo, tästä on myös se shimmer versio niille ketkä siitä enemmän tykkää!) eikä siis mitään muuta kokemusta morphen tuotteista. ”Arvostelu” perustuukin vain tähän tuotteeseen, kun en sitä mihinkään muuhun edes voi verrata.

Sävyt

Sävyt paletissa eivät ainakaan mulla saaneet aikaan mitään ”woow” reaktiota. Sellaista pakko saada, tiiättehän? Ostoon sävyjä enemmän vaikutti itse merkki, sen kuuluisuus oikeasti edullinen hinta.

Paletissa on sekä vaaleita, ruskeita ja sitten räikeämpiä sävyjä; oranssit, punertavat. Ruskeissa sävyissä on sekä kylmempää, että lämpimämpää sävyä, unohtamatta oranssihtavia ruskeita. Paletti toimii myös oikein hyvin ihmiselle joka haluaa neutraalin meikin ruskean sävyllä. Toki oransseillakin saa hillityn meikin, mutta se sitten jo onkin makuasia ja riippuu ihan ihmisestä. Sävyt ovat pehmeitä, helppoja käyttää siveltimellä. Jos intensiivisyyttä haluaa lisää, taikka väriä itsessään, pitää sitä toki lisätä – jonka käännän kuitenkin eduksi; värit toimivat aloittelijalla (kokeneellakin, tottakai, jos nimenomaan etsii värejä joita voi ”kerrostaa” halutessaan) hyvin, ilman pelkoa siitä että häivyttämisessä pitäisi kuluttaa useampikin tunti ja senkin jälkeen huomata virheitä.. Ylipäätään, paletti on mielestäni todella hyvä jos on juuri kiinnostunut luomiväreistä.

Käyttö

En ole huomannut suuria ongelmia häivyttämisen tai minkään muunkaan kanssa. Ainoa jossa pitää olla tarkkana, on se, että nämähän muuten sitten jämähtää, jos luomelle on jäänyt vaikkapa meikkivoidetta, tai pohjustusvoide ei ole kuivunut kunnolla. Tarkkana siis! Värit eivät karise siveltimelle otettaessa, eikä myöskään paletti sotkeennu. Myöskin jos teet silmämeikin viimeisenä, ei tarvitse huolehtia että muu meikki olisi sitten luomiväreissä. 

Mulla itselläni ei ole kovinkaan rasvoittuvat luomet, joten en ole paras henkilö ottamaan kantaa, mutta itselläni luomiväri on pysynyt myös ilman sitä pohjustusta. Joskus alla on meikkivoide ja puuteri, joskus ei niitäkään. Silmämeikki siis on pysynyt hyvin, moitteetta.

 

Niin siis onko se hyvä vai ei??

On. En voi kiistää, mutta en sano että paletti olisi täydellinen tai must have tuote. Jos esim. olisin etsimässä vain ruskeita sävyjä, en ostaisi tätä. On muitakin hyviä tuotteita. Ehdottaisin tätä jokaiselle, joka haluaa helppoja sävyjä ja helpon käytettävyyden. 

Hintahan tällä on hyvä, mikä on vain plussa. Oma palettini on täältä, mutta on ainakin kirjoitushetkellä loppu. Ostin omani hintaan 20-22 euroa, tarkkaan en muista. Kokemukseni sivustosta on hyvät. Nopea postitus (jouluna), ei mitään ongelmia. Olen tuotteen ostanut itse, enkä ole missään yhteistyössä yrityksen kanssa!

-Nea

 

kauneus meikki testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *