Supersperma (=kaikkien aikojen paras otsikko!)

Vahvalla eritelinjalla tänään lähdetään käyntiin, nimittäin jotain positiivistakin on tapahtunut näiden ainaisten negatiivisten erilaisten pissatikkujen lisäksi.

Miehelläni on superspermaa! Alustavat tulokset tulivat puhelimitse jo näytteenantopäivänä mutta ajattelin että mies on varmaan kuullut väärin ja sekoittanut siittiöiden määrän ja tiheyden keskenään. Mutta ei, siittiöiden tiheys oli tosiaan 200 miljoonaa/ml, kun normaalin alaraja oli 35… ja näistä (miehen mukaan hänen eteenpäipyrkivää ja ehdotonta luonnettaan kuvaten) näistä nopeasti liikkuvia 85%, kun normaalin alaraja on kai jossain 50% tietämillä…

Toistaiseksi asia on lähinnä huvittanut minua ja miestä, vaikka kieltämättä selvää on että tuolla spermalla varmaan hedelmöittäisi jonkun toisen naisen alta aikayksikön. Mutta en koe tätä kovin raskaasti (vielä), eipä tässä nyt odotettukaan että tuolla puolen ongelmia olisi. Ehkä jopa herättänyt toivoa, että jos kuitenkin se pieni ihme kävisi ja tulisin luomusti raskaaksi, jos ei muuta niin siittiöiden suuresta määrästä johtuen? 😀

Muuten kypsyttää tämä odottamisen odottamisen odottaminen. Kierukan poiston jälkeen tuli vain pieni tyhjennysvuoto tai kai ne kuukautisetkin saattoivat olla. Seuraavia ei vaan kuulu, vaikka olin oireiden perusteella ihan varma että ovulaatiokin olisi ollut… ja ei, en ole raskaana. Mutta sepäs tässä turhauttaa, kun kuukautisia ei tule ja sitten kuitenkin miettii että josko sittenkin… että otanko nyt tätä viinilasia tai pitäsikö töissä vältellä säteilyä.

Viinilasista voi aina kieltäytyä, mutta mitä tehdä töissä? Töihin kuuluu siis jonkin verran säteilyn kanssa työskentelyä, toki lyijyliivit on päällä silloin mutta raskaana oleville ei suositella edes niiden kanssa. Mutta enhän minä nyt voi aina puolta kuukautta kieltäytyä töistä sillä perusteella, että ehkä saatan olla ihan vähän raskaana? Huoh.

Onko ketään muuta, joka olisi paininut töissä tämän mahdollisesti raskaana-ongelman kanssa?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *