Aamiainen on katettu
HYVÄÄ SUNNUNTAIHUOMENTA. Viikonloppuna on mukava panostaa sellaisiin asioihin, joihin ei arkena aika riitä, kuten aamiaiseen. Gluteenittomuuteni myötä olen joutunut myös aamiaiseni miettimään uudelleen; normaalit leivät ja croissantit ovat poissuljettuja. Voi nyyh, niitä on kyllä välillä kovakin ikävä!
Banaanivohvelit ovat onneksi hyviä ja luonnostaan gluteenittomia, eikä niihin tarvita kuin 3 banaania ja 6 kananmunaa, sekä halutessaan sokeria/vaniljasokeria. Minä ripottelin lisäksi joukkoon muutamat mustikat.
Aineet vaan survotaan keskenään tasaiseksi taikinaksi ja paistetaan, ei tarvitse edes turvottaa.
Smoothiet ovat olleet osameidån ruokavaliota aina: tähän upposi banaani, mustaherukoita, mustikoita ja mansikoita.
Mitä teillä syödään viikonloppuaamuisin?