Riisipuuroa ja ahvenanmaan pannukakkua
Joulukuisina viikonloppuina olen tehnyt muutamaan kertaan riisipuuroa ja se katoaa parempiin suihin huomattavasti pikaisempaa vauhtia kuin mikään muu puuro.
Viime lauantaina tein puuroa tietoisesti hieman normaalia enemmän – halusin nimittäin ehdottomasti päästä kokeilemaan riisipuuronjämien hyödyntämistä ahvenanmaanpannukakussa, jonka reseptin löysin Cebicin keittiöstä – suuret kiitokset siis Hannalle! Kardemumma, jota tähän reseptiin kuului, on yksi suosikkimausteitani ja pannukakku oli niin herkullista, että söimme suurimman osan siitä ilman mitään lisukkeita.
Jokos teillä muilla on riisipuuroa syöty jo mahat täyteen? Mitä te teette ylijääneestä puurosta – vai jääkö sitä yli?