Vadelmainen mutakakku
VADELMAINEN MUTAKAKKU FAZERIN TAPAAN. Sain joululahjaksi erilaisia leivontavälineitä ja -tuotteita, joista yksi oli tämä Fazerin vadelmaleivontasuklaa. Koska kyseinen tuote oli minulle vieras, päätin pelata varman päälle sen käyttötavan kanssa ja suuntasin oitis Fazerin Suklaiseen keittiöön, mistä bongasin reseptin vadelmaiseen mutakakkuun.
Mutakakkuhan toimii aina – ja tämä vadelmainen versio vähintään yhtä hyvin kuin originaali-versiokin, maku oli nimittäin todellakin täydellinen!
Koristeeksi kakku sai hennon kerroksen tomusokeria sekä pakastekuivattuja mansikoita, koska tuoreita vadelmia ei tähän aikaan vuodesta ollut saatavilla. Jätin vadelmat ohjeesta poiketen pois myös kakkutaikinasta, mutta maistuva se oli siltikin. Suklaan vadelmaisuus tulee ihan hämmentävän hyvin esille – olin alkuun vähän skeptinen sen suhteen, maistuuko vadelma valmiissa kakussa lainkaan, ja maistuihan se! Vadelman tuoksu on myös melkoisen huumaava. <3
Tätä kakkua tullaan meillä tekemään takuulla jatkossakin, mutten malttanut olla jo pohtimatta hieman uusiakin variaatioita tästä – miltähän tämä maistuisi esimerkiksi fazerinasta tehtynä..?