Ohoh

Mitä vanhat silmäni näkevätkään? Edellisestä postauksesta on kulunut jo yli kuukausi, huh. Jos tehtäisiin tähän väliin pientä päivitystä, sentään vapaapäivä ja kaikkea. 🙂

Töissähän sitä on tosiaan tullut oltua, muutama vapaapäivä siellä täällä, nyt ensimmäinen sunnuntaivapaa viikkokausiin! Harmi sinänsä, tuplapalkassa kun ei ole mitään vikaa.. Mutta pääsinpä sen turvin eilen viihteelle parin kuukauden tauon jälkeen! Suht hyvin tuli pysyttyä kurissa rahankäytön ja juomisen määrän suhteen, mutta eihän tuo alkoholi oikein karppaajan unelma ole.. Ja päätinpä sitten baarin jälkeen vetäistä naamaan vielä pizzankin! Siinä suhteessa meni siis överiksi, oikea hiilaripommien kuningasyhdistelmä. Nyt hiljaiseloa hiilaririntamalle, sillä parin viikon päästä on tiedossa seuraava kemupäivä ystävän tupareiden merkeissä. Silloin annan taas itselleni luvan vähän ratketa tiukoista säännöistäni.

Tiukasti olen pitänyt tässä kiinni siitä 30-40g päivittäisestä hiilarimäärästä, mutta pariin kuukauteen paino ei ole pudonnut. Kroppa säästöliekillä -vaihe menossa, ilmeisesti. Luulisi sen kohta taas lähtevän laskuun! En ihmettelisi vaikka olisi tosin tullut useampi lisäkilo nyt viikonlopun mässäilyjen ansiosta.. Nooh, kerrankos sitä.

Palkkapäivät ovat edelleen huippukiva juttu, ja olen edellisen postauksen jälkeen kantanut taas omaisuuden nettikauppoihin ja ostanut mm. kosmetiikkaa, vaatteita ja asusteita – tulipa sijoitettua uuteen pelikonsoliinkin! Sitten voisi vähäksi aikaa rauhoittua tälläkin rintamalla, että tilille pääsee vähän kertymään pesämunaa. 

suhteet oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *