Korkeat korot! Uusi podcast muusikon näkökulmasta.

Korkeat korot -podcast on saapunut!

Kyseessä on ei enempää eikä vähempää kuin kahden ammattimuusikon luotsaama ohjelma musiikista, muusikon elämästä ja musiikkialasta työpaikkana. Saat sen kautta siis VIP-passin backstagelle muusikon elämään! Co-hostinani on ihana haitaristi Henna Leppänen – voit tutusta Hennaan lisää täällä.

Korkeat korot on mainio ja viihdyttävä podi juuri sinulle, joka kuuntelet paljon musiikkia, seuraat artisteja ja ehkäpä harrastat myös itse musiikkia. Se puhuttelee totta kai myös ammattilaisia, jotka voivat samaistua puheenaiheisiin ja kertomuksiin.

Kuva (c) Olli RasiErityisen mielenkiintoisen podcastista tekee se, että meillä on Hennan kanssa aivan erilaiset musiikilliset taustat ja urat. Minä olen klassisesti koulutettu kansainvälisen uran tehnyt viulisti, ja Henna taas musiikkiteatteri-linjalta valmistunut haitaristi ja säveltäjä sekä kultaisen harmonikan hopeamitalisti. Onkin hauskaa miten elämä on kuljettanut meidät yhteen, ja olemme  ystävystyneet ja päätyneet esiintymään ja työskentelemään yhdessä.

Kun mietimme minkä tyylisen ohjelman haluaisimme, olimme yhtä mieltä että tässä podcastissa puhutaan suoraan ja avoimesti musiikkialan polttavista aiheista pilke silmäkulmassa ja sanoja säästelemättä.

Musiikkiala tuntuu olevan monille vähän mysteeri. Lehdissä hehkutetaan aina vain samoja juttuja kuten kuka veti festarikesän isoimman keikkaliksan, tai kuka artisti seukkaa nyt kenenkin kanssa. Usein kuulee myös olettamuksia että musiikki ei ole arvostettava ammatti, tai kuka tahansa voi alkaa laulaa tai tulla tähdeksi jonkun Idols-ohjelman kautta. Me kerromme rehellisesti kuinka asiat alalla ovat. Kyytiä saavat mm. musiikin ja kulttuurin arvostus Suomessa, esiintyjän ulkonäköpaineet, kansainvälisen uran rakentaminen, musiikkialalla menestyminen ja monet muut. Meillä riittää myös huvittavia ja myötähäpeää herättäviä keikkamuistoja jaettavaksi.

Teimme teille maistiaiseksi pienen ns. teaser-jakson, jossa pääsette kuulemaan millaisia juttuja on luvassa! Voit kuunnella jakson alla olevasta linkistä.

Tervetuloa kuuntelemaan musiikkialan uusinta ja raikkainta tuulahdusta!

kulttuuri musiikki tyo podcastit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *