PARAS tuote meikinpoistoon!

Kihisen ehkä hiukan innosta tämän postauksen julkaisusta! Esiintyvänä artistina meikkaus ja ihonhoito ovat oleellinen osa arkeani. Hyvien meikinpoistotuotteiden löytäminen on ollut kiven alla. Ihoni on herkkä, ja meikin poisto ja ihon puhdistus ovat aina olleet ongelma. Keikoilla päivät venyvät usein 10-12 tuntisiksi, ja esiintyessä usein myös hikoilee lavalla, tavaroita roudatessa jne. Tämä aiheuttaa tietysti paljon rasitusta iholle.

Nyt ratkaisu on kuitenkin löytynyt: Ilona LUONKOS-puhdistuskakku!

Aiemmin olen käyttänyt esim. puhdistusliinoja, joilla joutuu hinkkaamaan ja raapimaan meikkejä pois. Iho venyy ja sen pinta kärsii jatkuvasta hankauksesta. Meikki ei myöskään lähde välttämättä kokonaan pois. 

Törmäsin hiljattain tähän luonnonkosmetiikan tuotteeseen, ja se vakuutti heti. Parhaiten minuun upposi myyntipuhe ”drag queenit käyttävät sitä meikinpoistoon”. 😀 Oma meikkimääräni kun on usein sitä luokkaa!

Kakku toimii näin:

  • Älä kastele kasvoja
  • Hiero kakkua kuiviin, puhtaisiin käsiin
  • Hiero tuote kasvoihin
  • Jos meikkiä on vahvasti, toista sama kerran-pari
  • Kastele pakkauksen mukana tullut sieni (voit käyttää myös vanulappuja) ja pyyhi meikki pois

Rakastan puhdistuskakun rakennetta, se ikään kuin sulaa käsiin. Ja kun sen laittaa kasvoille, meikki kirjaimellisesti sulaa ja pyyhkiytyy pois yhdellä tai kahdellä pyyhkäisyllä. Lisäksi tuote jättää ihanan kosteuttavan ja hyväntuoksuisen pinnan iholle. Kakulla puhdistuu niin iho kuin silmämeikki. Omalle iholleni kakun mukana tullut sieni oli ehkä turhan kova ja kuoriva, mutta tavallisilla vanulapuilla poisto sujuu pehmeämmin. Tuotetta ei tarvitse käyttää jos sinulla ei ole kasvoilla meikkiä (esim. aamulla tai vapaapäivinä), vaan voit puhdistaa kasvot tavanomaisilla puhdistutuotteillasi. 

Kiertueilla ja pitkien keikkapäivien jälkeen kasvojen peseminen, eri litkuilla säätäminen ja hinkkaus eivät todellakaan innosta. Haluan tuotteen joka on nopea, kompakti, toimiva ja hyvä iholle. Luonkosin puhdistukakku on näitä kaikkia. Kiitos kakun löytämisestä kuuluu siskolleni, joka innokkaasti seuraa luonnonkosmetiikan uutuuksia. 

Kakkusia on kolme erilaista: 

Rebirth – kaakao

  • Kuivalle ja herkälle iholle

Healing – Moringa

  • Soveltuu käytettäväksi rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle

Radiant – Tyrni

  • Soveltuu kaikille ihotyypeille sekä hajusteallergisille

Minulle valikoitui näistä ihanalle kaakaolle tuoksuva Rebirth. Kakkuja voi tilata verkkokaupasta www.ilonaluonkos.fi.

Luonnonkosmetiikkatuotteet ovat viime vuosina kehittyneet valtavasti.

Siinä missä niitä ennen ehkä ajatteli aneemisina, tehottomina ja nurmikolta haisevina kummajaisina, nykyään luonnonkosmetiikka on todella toimivaa, edullista, hyvälaatuista ja tietysti ympäristöystävällistä. 

Mitä luonnonkosmetiikkatuotteita sinä olet käyttänyt ja onko jostain tullut ehdoton suosikki?

kauneus meikki vastuullisuus iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *