”Punainen huulipuna sopii vain rohkeille” ja muita valeita

Olin pitkään ihaillut naisia jotka käyttivät näyttäviä ja kirkkaita huulipunia myös arkisin. Perinteisestihän on ajateltu, että kirkkaat punat sopivat vain juhlaan ja ”rohkeille” persoonille (lue: diivoille ja oopperalaulajille). Itsellänikin oli joku ihme kynnys lähteä edes kokeilemaan räikeiden sävyjen käyttöä arjessa. 

Yritin pitkään löytää huulipunaa joka olisi kirkkaanpunainen, muttei kuitenkaan LIIAN punainen. Tämä lause kuulostaa jo itsessään niin hölmöltä, että nyt jopa vähän naurattaa!

Kaksi vuotta sitten Corkissa (asuin silloin Irlannissa) menin Brown Thomas-tavarataloon jossa on MAC:n meikkipiste. Yritin taas löytää sitä ”ei-liian-punaista punaista” sävyä, kun myyjä tuli avukseni. Selitin hänelle toiveeni, ja myyjän ilme oli näkemisen arvoinen kun hän kuunteli selostustani. Hän istutti minut tuoliin ja piti lyhyen luennon siitä, kuinka kuvailemaani sävyä ei ole olemassakaan. Myyjä myös kysyi miksi pelkäsin käyttää kirkasta punaa päivisin? Kyse oli hänen mukaansa kyse vain jostain henkisestä lukosta. Jos kerran ihailin naisia jotka käyttivät kirkasta punaa ja mielestäni he näyttävät upeilta, miksen ihan yhtä hyvin voisi olla yksi heistä?!

Myyjä valitsi minulle MAC:n klassikkosävyn ”russian red”, ja yhdessä ihailimme peilistä lopputulosta. Sillä hetkellä minulle iski joku ihan mieletön confidence boost, ja ymmärsin miten hölmöä oli ollut pelätä rohkeiden sävyjen käyttöä.

Kirkas ja punainen huulipuna sopii kaikille jotka sitä haluavat käyttää. Kyse on vain ja ainoastaan rohkeudesta ja itseluottamuksesta. 

Meikillä voi ylipäänsä tuoda esiin omaa persoonallisuuttaan halutessaan todella paljon. Niinpä haastankin kaikki ihanat kirkkaita sävyjä rakastavat tyypit kaivamaan punat ja värit esiin kevään ja auringon kunniaksi! Ja jos kirkkaan huulipunan käyttö on poltellut mielessä muttet ole vielä uskaltanut – NYT on oikea aika aloittaa! 

Tykkäätkö sinä käyttää kirkkaita huulipunia? Kommentoi alle! Laita myös kuva suosikkisävystäsi! 😀

Ps: Kuvassa minulla on bareMineralsin nestemäinen matta sävyssä ”juicy”. 

kauneus meikki ajattelin-tanaan mieli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *