Miten toteutat unelmiesi häät?

Kaupallinen yhteistyö: Lily Dream Wedding, Juhlakirsikka, Blush Suomi

Minulla on suuri ilo ja kunnia esitellä teille kolme Suomen upeinta hääsuunnittelijaa! Lily Dream Wedding, Blush sekä Juhlakirsikka ovat monille varmasti tuttuja nimiä, mutta hääsuunnittelijan tärkeyttä ja roolia onnistuneessa juhlapäivässä ei voi koskaan korostaa liikaa.

Miksi palkkaisin hääsuunnittelijan?

Suomessa hääsunnittelijan käyttö ei ole vielä kovin yleistä. Asuin itse vuosia ulkomailla jossa soitin satoja häitä, ja joka ikisissä häissä oli suunnittelija. Kun paluumuutin Suomeen, oli melkoinen yllätys huomata että täällä suunnittelijoita ei juhlissa näkynyt juuri lainkaan. Kuitenkin hääsuunnittelija on oleellinen osa onnistuneita juhlia. Hääsunnittelija myös auttaa sinua löytämään esimerkiksi musiikin ja esiintyjät häihin. Minutkin voi siis tilata esiintymään vaivattomasti näiden upeiden hääsuunnittelijoiden kautta osana palvelupakettia.

Olen nähnyt lukuisia kaoottisia häitä, joissa morsian tai kaaso juoksee hermostuneena paikasta toiseen yrittäen pitää lankoja käsissään. Itse juhlapäivästä ja omista häistä nauttiminen ei onnistu jos pitää kytätä cateringia tai onko bändi tulossa paikalle ajallaan. Myös häiden suunnittelu voi monille olla tuskaa. Suurin osa meistä ei jaksa selata ideoita ja näperrellä koristeita yötä myöten kuukausien ajan ennen juhlia. Yleisesti myöskään tapahtumatuotanto ei kuulu ihan jokaisen taitoihin – häät ovat kuitenkin ihan kuin mikä tahansa muukin 50-200 hengen tapahtuma, joka pitää suunnitella alusta loppuun.

Mikä ihana ajatus, että hääpäivänä voit vain olla ja nauttia, tietäen että hommat hoituvat sujuvasti eikä mistään tarvitse stressata.

Hääsuunnittelijoilta löytyy myös eri hintaisia vaihtoehtoja. Voit valita itselle sopivan vaihtoehdon täyden palvelun paketista muutamaan tapaamiskertaan!

Lily Dream Wedding

Lilyn Dreamin Anu Beadle on Suomen ainoa ulkomailla ja kotimaassa useasti palkittu hääsuunnittelija. Hän on toteuttanut satoja häitä niin ulkomailla kuin Suomessa pienistä intiimeistä häistä 500 hengen häihin. Lily Dream Wedding on myös tunnettu julkisuuden henkilöiden hääsuunnittelijana joka toteuttaa suurten budjettien häiden lisäksi myös pienen budjetin häitä ja antaa kaikille viiden tähden palvelua. Olemme apuna hääpareille ja heidän vieraille yhdessä lukuisien yhteistyökumppaneiden kanssa juuri niin paljon kun asiakas haluaa. Lily Dream Wedding tuo meille uusia trendejä ja hääideoita, joista esimerkkinä tuolihuput, jotka he toivat pysyväksi trendiksi Suomeen lähes 10 vuotta sitten. Asiakkaiden toiveet  antavat  inspiraatiota häihin, jotka kuvastavat juuri heidän keskinäistä rakkautta ja siksi  onkin tärkeää tutustua kihlapariin ja työskennellä heidän kanssaan tiiviisti. Lily Dreamin tavoitteena on rentouttava ja hauska suunnitteluaika.

Lily Dream Wedding toimii Tampereella, ympäri Suomen ja ulkomailla.

Anu’s efficient & has high standards & principles – You can be assured that when planning your wedding or event, she will have your best interests at heart at all times.

Anun ja Lily Dream Weddingin neuvo hääpareille:

Nauti hääsuunnittelusta ja toteuta teidän molempien toiveet häiden suhteen.

NETTISIVU

https://www.lilydreamwedding.com

INSTAGRAM

https://www.instagram.com/lilydreamwedding

FACEBOOK

https://www.facebook.com/lilydreamwedding

Juhlakirsikka

Juhlakirsikan Micu Mäkitalo tietää vuosien kokemuksella, mikä hääjuhlassa on olennaista ja mikä ei. Juhlakirsikan somistustiimi luo huikea kauniin ja persoonallisen tunnelman hääjuhlaan. Micu on  intohimoinen visualisti, jolle on kunnia-asia somistaa tärkeän päiväsi juhlatilaisuus. Juhlakirsikan tiimiin kuuluu myös pirkanmaalainen huippukokki Jaakko Riikonen, joka loihtii yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa asiakkaan toiveidenmukaisen menun. Mukaan kuuluu Jaakon ja Micun lisäksi tarjoilijoita, kondiittori ja sommeliére. Suunnittelijan avulla luodaan aikataulu ja budjetti juhlatilaisuudelle, sekä tilaisuuten sopiva somistussuunnitelma yhdessä asiakkaan kanssa.Hää- ja juhlasuunnittelijan avulla saat mahdollisuuden nautti juhlista kokonaisvaltaisesti. Autamme sinua luomaan unohtumattomat juhlat, joista puhutaan vielä pitkään.Kannattaa tsekata myös juhlakirsikan TikTok & IG Reels, joista löydät hyviä vinkkejä häiden ja juhlien järjestämiseen! Juhlakirsikka toimii Lempäälässä ja järjestää juhlia ympäri Suomen.

Unohtumaton ilta, koska suunnitelmat tehtiin pieteetillä ja ammattitaidolla. Suunnittelijan avulla varaduimme erilaisiin tilanteisiin ja somistuspalvelun vuoksi meidän ei itse tarvinut hoitaa koristeluita tai muita käytännönjärjestelyitä juhlaviikonloppuna, vaan saimme mahdollisuuden rentoutua, nauttia ystäviemme seurasta ja toisistamme. Ikimuistoinen ilta. Kiitos!  – J&H

Micun ja Juhlakirsikan neuvo hääpareille:

Keskittykää toisiinne, vieraisiinne ja tunnelmaan. Jätä huolet ammattilaiselle ja nauti päivästä.

NETTISIVU

https://www.juhlakirsikka.fi

INSTAGRAM & TIKTOK

https://www.instagram.com/juhlakirsikka

https://vm.tiktok.com/ZMeshBMEM/

FACEBOOK

https://facebook.com/juhlakirsikka

Blush Suomi

Blush Suomi on täyden palvelun hääsuunnittelutiimisi. Heidän avullaan vältyt suuremmalta häästressiltä ja saat nauttia olostasi häiden alla. Blush auttaa koristeluissa, somistuksen suunnittelussa, koko hääpäivän organisoinnissa ja virallisemmissa asioissa. He ohjaavat sinut maan parhaille palveluntarjoajille, jotta päivä olisi toiveiden täyteinen. Heille mikään ongelmasi ei ole liian pieni tai iso ratkaistavaksi ja voit kysyä mitä tahansa häihin liittyvää. Tärkeintä on tunnelma. Blush kertoo vahvuuksistaan hääsunnittelussa seuraavasti: ”Rehellinen ja tietynlainen häärealismi, sekä kyky katsoa asioita monesta eri näkökulmasta kokonaisuuden kannalta. Kuten sanomme – minkä sisustussuunnittelija tekee kodissasi, sen me teemme häissäsi.”

Alkutapaamisen jälkeen hääparin ei tarvitse huolehtia mistään. Blush etsii esiintyjät, kilpailuttaa kukkakaupat, aikatauluttaa, suunnittelee ja somistaa – ja kaiken muun mitä keksitte pyytää. Hääviikolla Blushin väki on juhlapaikalla ja käytännön järjestelyissä mukana perjantaista sunnuntaihin.

Tamperelainen Blush järjestää myös vuosittain Hello Love -tapahtuman Tampereella. Häitä ja juhlia he tekevät ympäri Suomen.

Hääsuunnittelijakaksikko ylittivät omat ja mieheni odotukset täysin! Päätimme häidemme ajankohdan vain 7kk aikaisemmin ja sovimme tapaamisen heidän kanssaan nopealla aikataululla. Tapaamisessa ideoita vilisi, ja oli ihan mieletöntä jakaa omia ajatuksia ja kehittää ideoista vieläkin parempia.

Blushin Iinan ja Johannan neuvo hääpareille:

Muistakaa, että olette tekemässä teidän näköistä hääpäivää juhlistamaan teidän näköistä avioliittoa. Valitkaa siis kaikista vaihtoehdoista se, josta itse pidätte eniten.

NETTISIVU

https://www.blush.fi

INSTAGRAM

https://www.instagram.com/blushsuomi/

FACEBOOK

https://www.facebook.com/blushsuomi

Kuva (c) Jenni Tuominen Photography
Kuva (c) Timo Soasepp

suhteet tapahtumat-ja-juhlat musiikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *