Viimeinen työmaanantai hetkeen

Tämä viikko on viimeinen työviikkoni ennen äitiysloman alkua. Tällä hetkellä olo on hieman sekava, koska keskittymiskykytreenien tuloksena olen aika hyvässä vauhdissa kirjoitushommissa, ja haluaisin saada ne alta pois ja eteenpäin. Se ei kuitenkaan taida ihan onnistua, sillä kaikenlaista muutakin tähän viimeiseen viikkoon on kasautunut. Aika tuntuu siis loppuvan vähän kesken. Luulen, että äitiyslomalle jäämisestä tuleekin vähän sellainen pehmeä lasku: pikku hiljaa ennemmin kuin kertarytinällä. (Paitsi jos vauva päättää saapua jo pian!)

Blogin suhteen ajattelin ottaa vapaalla rennosti – kirjoitan jos tuntuu siltä ja jos aikaa on. Viime kerralla lasta odottaessa ja äitiyslomalla ollessa minua jotenkin lohdutti lukea tutkimuskirjallisuutta vanhemmuuteen liittyvistä aiheista, ja nytkin olen varannut joitain äitiyteen ja yhteiskuntaan liittyviä kirjoja, joista ajattelen että niitä voi lukea ihan muuten vaan ja henkiseksi tueksi. Ehkä niistä voisin tännekin sitten kirjoitella. Tällä hetkellä luvussa on imetysfanatismia käsittelevä kirja, josta pidän hieman taukoa koska lukeminen muuttui loppupuolella niin ahdistavaksi – mutta josta myös haluaisin kirjoittaa heti kun vain järkytykseltäni kykenen. Kuulumiin siis!

 

Kommentit (3)
  1. Hyvää äitiyslomaa! Blogisuunnitelmat kuulostavat hyvältä, eli rennolla otteella ja kirjoittelet, jos siltä tuntuu. Mielelläni kyllä luen, mutta tärkeintä, että teet tätä oman jaksamisesi ja innostuksen mukaan. 🙂

    1. Kiitos! Kirjoittaminen on mulle tärkeä juttu, joten siksikin toivon että siihen jäisi aikaa ja energiaa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *