Meidän joulukuu

Joulukuun huippujuttuja kotona ovat joulukuusi koristeineen ja led valonauhaketjut ympäri asuntoa tunnelmaa luomassa ja valoa tuomassa.

Ensin oli pieni taistelu ajankohdasta milloin joulukuusi olisi sopiva pystyttää. Itse halusin jo heti marraskuun lopulla, isimies kunnioitti perinteitä ja olisi odottanut jouluaattoon. Onneksi päästiin kompromissiin ja kuusi pääsi loistamaan paikalleen hmm olisikohan ollut noin kuun puolivälissä.. tai vähän aiemmin!

img20.jpg

Kuusi löytyi yllättäen jyskistä. Mukaan lähti 3 pakettia koristepalloja, jotka maksoivat euron per paketti. Lidlin kaupasta löytyi ihanat pehmeät joulukuusen koristeet. Led nauhaketju oli kuusen kallein somiste, siihen panostimme. Ehdin yhden halvemman valonauhaketjun aiemmin ostaa, mutta se ei ollut sopiva laisinkaan eikä yltänyt kuusen ympärille. Hyvä budjetti ja lopputulos miellyttää omaa silmää.

Ensivuonna voipi taas olla fiksumpi rahallisesti ja aloittaa joulukoristelut myöhemmin. Huomasin näin loppukuusta, tällä viikolla joulutuotteiden hinnan olevan jo huomattavasti alennettu!

IMG_20161222.jpg

Joulukuu on myös tohinan täyteinen. En ole aiemmin odottanut näin kovin joulua tai valmistellut sitä niin innoissani. Pieni perheenjäsenenme on tuonut jouluemäntä puoleni esille.

IMG_201612.jpg

Piristystä meidän aikuisten aamuihin joulukuussa on tuonut arpa joulukalenterit. Tai ainakin minä itse hyökkään heti herättyäni raaputtamaan kalenteria. Lapsella ei ole ollut suklaakalenteria..se olisi jo syöty ja koluttu läpi jokaisen luukun kohdalta. Hänellä on ollut kuvakalenteri.

Ehkäpä ensivuonna lelukalenteri olisi mukava 🙂 ..siis lapselle! No miksipä ei lapsenmieliselle äidillekin.

IMG_201.jpg

Onhan tämä ollut myös melkoista temmellystä! Ollaan haettu isimiehen kanssa vuorotellen paketteja ja saatu ovelle paketteja. On suoritettu joululahjojen paketointia piilossa, joulukoristeita ripoteltu pitkin poikin kotia miten sattuu, joulukorttien askartelua sakset väärissä pienissä käsissä, voi..ja ne äidin epäonnistuneet joulutortut!

kortitg.jpg

IMG_20161222_133922.jpg

Tällainen on päällisin puolin ja mielin ollut meidän joulukuu.

Rauhallista joulun aikaa 

-Mustikka

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *