6000 euroa naisvihalle ja rasismille!

Bluestocking

Tapahtui viikonloppuna: tunnettu miesasia-aktivisti, misogynisti ja natsien frendi sai 6000 euroa säätiöltä kirjoittaakseen kaksi esseekokoelmaa.

Mitä tapahtui seuraavaksi? Säätiö kuuli että dudebro, jolle raha on myönnetty, on aiemmin huudellut netissä törkeyksiä ja ahdistellut naisia ja naisjärjestöjä. Säätiö pisti apurahan uudelleen harkintaan, mutta päätti kuitenkin pitää päätöksen voimassa. Säätiö kyllä sanoi, että nettikirjoittelu oli tuhmasti tehty, mutta misogynisti nettotrolli sai kuitenkin pitää rahansa.

Kyllä, kyseessa on Timo “natsismi on yksi aate muiden joukossa” Hännikäinen.

Trollaavat miesasiamiehet ovat toistuvasti huudelleet muun muassa tämän blogin kommenttiboksissa, että heidän on pysyttävä anonyymeina, koska he ovat sorrettuja ja väärin ymmärrettyjä mainstream-ajattelun syyntakeettomia uhreja. Siispä hyviä uutisia pojat: voitte tulla ulos poteroistanne! Hännikäisen saama apuraha on juuri legitimoinut ajatuksenne ja osoittanut, että Suomessa on ihan mahdollista vihata naisia ja huudella Internetissä rasistisia hävyttömyyksiä ilman sen kummempia seuraamuksia. Ja se on vain yksi ongelma myönnetyssä apurahassa.

Toinen ongelma on se, että Hännikäinen on ottanut toistuvasti tilaa itselleen tavoilla, joita voi pitää oikeutettuina ja hyväksyttyinä ainoastaan toinen umpitrolli. Hännikäinen on häiriköinyt muun muassa väkivaltaa kokeneiden naisten tukemiseen suunnatun Naisten linjan sekä Naisasialiitto Unionin Facebook-seinillä. Kaikki edellä mainitut huutelut ovat matskua, jotka täyttävät helposti rasismin, seksuaalisen häirinnän ja yleisen öyhötyksen tunnuspiirteet. Antamalla rahaa henkilölle, joka toistuvasti osoittaa teoissaan ja sanoissaan viittavan kintaalla toisten ihmisten kokemuksille, ja sen sijaan pyrkii systemaattisesti tuhoamaan rodullistettujen ja naisten yksityisyyttä ja turvallisuutta, annetaan samalla viesti, että toisten halventaminen sukupuolen tai ihonvärin perusteella on ok.

Miettikääpä: Viime viikolla Hännikäinen kirjoitti yhteiskunnallisten naisten somekanaville “näytä tissit” ja tällä viikolla Hännikäinen sai 6000 euroa verbaalisen ilottelunsa ylläpitoon.

Sehän meni hienosti, vai mitä!

 

Seuraatko jo somessa? FACEBOOK & INSTAGRAM

Kommentointi sallittu vain Lilyn rekisteröityneille käyttäjille. 

Kommentoi

Commenting is closed.