Bluestockingin tekstit kirjaksi keväällä!

Bluestocking

Rakkaat lukijat! Minulla on uutisia, joista olen hyvin innoissani: Olen solminut kustannussopimuksen ja keväällä minulta tulee kirja! Kirja perustuu pitkälti niihin Bluestocking-teksteihin, jotka ovat herättäneet somessa eniten keskustelua sekä niihin teemoihin, joita olen pyöritellyt useammissa teksteissä. Kuten blogissa, kirjoitan kirjassa omiin kokemuksiini peilaten havaintojani feministisistä teemoista ja pohdin, miten neljännen aallon feminismi näkyy Suomen kontekstissa ja omassa ajattelussani.

 

Olen hirveän iloinen, että saan mahdollisuuden kirjoittaa feministisistä teemoista astetta kattavammin ja reflektiivisemmin ja pistää itseni likoon niin että vähän hirvittää jo nyt! Mutta hirvittää tai ei, niin ensisijaisesti olen niin innoissani että halkean, mikä ei toivottavasti tapahdu ennen julkkareita! Poks! (Tämä oli skumppapullon ääni, ei halkeamisen.)

 

Koska kirja julkaistaan jo keväällä, haukkaa sen työstäminen ison osan ajastani syksyn mittaan. Jatkan blogin pitämistä muun kirjoitustyönohessa, mutta ennen kirjan julkaisua harvennan postaustahtia siten, että postaan noin kerran viikossa. Toivottavasti pysytte siitä huolimatta matkassa mukana!

 

Nähdään julkkareissa! Poks! (Kyllä - tämä oli toinen skumppapullo.)

 

Seuraa Minjaa somessa: FACEBOOK + INSTAGRAM + TWITTER

Kommentoi

Commenting is closed.