Feministibingo

Bluestocking

Kävin viime viikolla Twitter-keskustelun, jossa puhuttiin yhteiskunnallisista rakenteista. Tai siis minun ymmärtääkseni kyse oli rakenteista. Sen sijaan keskustelukumppanini mielestä kyse oli siitä, että vihaan miehiä enkä osaa arvostaa suomalaista yhteiskuntaa. Yritin turhaan selittää, että kumpikin väite oli väärä.

Tilanne ei ollut uusi. Se oli itse asiassa niin tuttu, että kokosin kaikki saamani kommentit feminismistä näppäräksi bingoruuduksi. Toivotaan, että kovin monen muun ei tarvitse huutaa bingoa:

Tsekkaa myös ajatushautomo Hatun bingoruudukko. Samastuin!

Bluestocking Facebookissa. <3 Kommentointi sallittu vain Lilyn rekisteröityneille käyttäjille.

Kommentit

Räyhälä
Räyhälä

Haha! Huippu! (Ja vähän masentava tietty kans.) Jos joskus tulee joku A2-feminismi-ilta tai vastaavantyyppinen juttu suorana telkkarista, niin kaivan tämän esiin samantien ja aloitan pelin.

Minja Koskela
Bluestocking

Jään kauhunsekaisen innostuksen vallassa odottamaan A2-feministi-iltaa! :D

Naislaif
Naislaif

Ja niin löysin itsenikin muutamasta kommentista. Ajatteluani silloin joskus, kun olin hukassa itseni kanssa ja muiden määrittelemä. 

Arkuutta, huonoa itsetuntoa ja jonkun latistamaa, ovat useat ajatukset. Eivät tasapainoisen ja aikaansa seuraavan. 

En myönnä, että nolottaisi ammoisina aikoina tapahtunut ajatteluni. Olen onnekas, että omaan aivot, ajattelevat ja muovaantuvat.

Ehkä ajatuksia väheksyvä on tuen tarpeessa.....

Minja Koskela
Bluestocking

Kiitos kommentista! Juuri niinhän se menee, aika muovaa ajattelua. Onneksi koskaan ei ole liian myöhäistä ottaa asioista selvää. Itse opettelen sitä edelleen.

Minja Koskela
Bluestocking

Hei kaikki! Kuten postauksen lopussa boldatulla tekstillä sanotaan, niin kommentointi on sallittu vain Lilyn rekisteröityneille käyttäjille. Tämä on tapa, jolla moderointi on kaikista helpointa, anonyymi kommentointi kun on toisinaan äitynyt asiattomaksikin. Tervetuloa keskustelemaan Facebookin puolelle omalla profiililla! <3

Kommentoi

Commenting is closed.