Klassikkopelit uusiksi!

Bluestocking

Lautapelivalmistaja Tactic tähtää joulumarkkinoille 50-luvun hengessä: firma on lanseerannut klassikkopeli Aliaksesta naiset vastaan miehet -version! Näin kuvaillaan pelivalmistajan nettisivuilla: “Tässä uudessa pelissä sukupuolet saavat käydä hulvattomaan taisteluun, mutta voittaa voi vain, jos tietää miten vastakkainen sukupuoli ajattelee. Selitä sanat ja yritä päästä maaliin ensimmäisenä!” Peli sisältää 1200 sanaa sekä mies- että naiskategoriassa ja huumorinkäyttö on sallittua, mikäli nettisivuja on uskominen. Täältä löydät esittelyvideon, jonka katsomista en voi suositella. Katsoin sen eilen ja aivoihin koskee vieläkin.

Koska uhkaavasti lähestyvä joulu ja kulutushysteria varmasti alkavat vähitellen painaa myös muita pelivalmistajia, päätin säästää heidän aikaansa ja kehittää sukupuoli-Aliaksen hengessä vastaavat versiot myös muista klassikkopeleistä:

 

Afrikan tähti: Muuten samoilla ohjeilla, mutta naisten keräämien jalokivien suhteellinen arvo on koko pelin ajan noin 20% pienempi kuin miesten.

 

Klassiset korttipelit: Naisille jaetaan punaiset kortit ja miehille mustat. Poikkeuksena kuningatar ja kuningas, jotka jaetaan sukupuolen mukaan. Jätkän saa pitää nainen, jolla on hoivavietti.

 

Rubikin kuutio: Mies ratkaisee ja nainen huokailee ihastuneena vieressä. Nainen ei kuitenkaan saa koskea kuutioon, koska matemaattinen ongelmanratkaisu voisi vahingoittaa hänen naisaivojaan.

 

Pajatso: Jokaista voitettua euroa kohti naispelaajalle maksetaan 85 senttiä.

 

Trivial Pursuit: Naiset eivät vastaa urheilua tai yhteiskuntaa koskeviin kysymyksiin. Peliin lisätään uusina kategorioina kodinhoito ja ehostus, joita käsitteleviin kysymyksiin vastaaminen on miehiltä kielletty paitsi jos vastaa huumorimielessä. Naisten tulee kuitenkin pidättäytyä koomillisuudesta, sillä se ei ole feminiinistä ollenkaan.

 

Bluestocking toivottelee hyviä peli-iltoja!

 

Bluestocking somessa: FACEBOOK & INSTAGRAM

 

Kommentointi sallittu ainoastaan Lilyn rekisteröityneille käyttäjille.

Kommentit

Minja Koskela
Bluestocking

Haha! :D

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

MITÄ HELVETTIÄ NYT TAAS

Travojago
Travojago

Tokihan Afrikan tähdestä saa myös hauskan rodullistetun version kansainvälisemmille markkinoille. 

Ekologisuuden hengessä esimerkiksi Arvaa kuka peliinkin voisi myydä sellaista natsit vrs suvakkihuorat lisäosaa josta sitten voi yhdessä askarrella uudet kuvat. Ei tarvitsisi kokonaan uutta lautaa ostaa. 

tinndy

Arvaa kuka on kyllä muuten tän uuden trendin edelläkävijä, kun kaikissa versioissa miehiä on reippaasti enemmän kuin naisia.

Kommentoi

Commenting is closed.