Kuinka nainen pokataan?

Bluestocking

Oletko joskus ollut baarissa tyttökavereidesi kanssa ja saanut yllättäen ja pyytämättä seurueeseenne sinnikkään miehen, joka ei pyynnöistä huolimatta poistu paikalta? Minä olen. On sanomattakin selvää, että kaikki miehet eivät käyttäydy näin, mutta ilmiö on joka tapauksessa tunnistettava. Tällä tavoin toimiva jantteri on saattanut katsoa Yle Areenalta dokumentin nimeltä Kuinka nainen pokataan? Dokumentissa maailmankuulut POKAUSGURUT antavat sinkkumiehille koulutusta naisten iskemiseen. Katsoin dokkarin ja opin muun muassa seuraavia tekniikoita:

 

Jos pokailet isompaan naisseurueeseen kuuluvaa naista baarissa, älä puhu vain yhdelle naiselle, vaan koko ryhmälle. Näin voit saada rumimmankin naisen viihtymään. Siis rumimmankin naisen viihtymään. You can’t make this stuff up.

 

Baarissa naisen lihava, surkea (sic!) ystävä on pokausyrityksesi pahin este. Hänestä on päästävä eroon, ja se taas onnistuu kääntämällä nainen ystäväänsä vastaan. Koska mikään ei ole herttaisempaa kuin manipuloiva mies, joka haluaa, ettet ole ystäviesi kanssa tekemisissä.

 

Pysäytä kadulla kävelevä nainen juoksemalla hänen eteensä ja blokkaamalla näin hänen kulkureittinsä. Because that’s not creepy at all.

 

Lisäksi opin, että naiset ovat manipulatiivisia olentoja joiden päämäärä on huijata miehet naimisiin, sillä kaikki naiset tietenkin haluavat naimisiin. Sukupuolistereotypioistakin opin ihan tosi paljon, esimerkiksi että kaikki naiset tykkäävät kengistä ja että miesten olisi niinkun hyvä tehdä aloite.

 

Dokumentista jäi varsin hämmentynyt fiilis. Aivan turha valittaa, että mukavat miehet jäävät ilman naisseuraa, koska krantut naiset, mikäli toteuttaa (yö)elämässä ylläkuvailtua misogyynista koodistoa, joka perustuu sukupuolistereotypioihin, naisten arviointiin ja harhaisiin markkina-arvoteorioihin, joita viljelevät lähinnä itseään palvelevaan pseudotietoon hurahtaneet miesasiamiehet. Sellainen vinkki, että pokaaminen onnistuu olemalla mukava. Ja jos nainen ei siitä huolimatta ole kiinnostunut, niin aidosti mukava mies kunnioittaa naisen rajoja, sanoo heihei ja poistuu paikalta, minkä suurin osa ihmisistä onneksi myös ymmärtää.

 

Ei se sen kummempaa ole.

 

Seuraa somessa: Facebook & Instagram!

Kommentoi

Commenting is closed.