OG Ulla-Maija - misogynista väkivaltafantasiaa sananvapauden nimissä

Bluestocking

Sisältövaroitus: Naisviha, naisiin kohdistuva väkivalta.

Julkaisin kesällä videon, jossa lausuin ääneen suomiräpin seksistisiä laineja. Se oli ennen OG Ulla-Maijaa, joka on tällä hetkellä skenen surullisin hahmo. Hän on pukenut käsittämättömän voimakkaan naisvihansa ontuvaksi riimittelyksi. Makia-biisillä OG Ulla-Maija pönkittää omaa egoa painamalla muita - eli naisia - alas. Tähän tyyliin:

“Mä ajan sun yli / jos nään sut kylil / saat satavarman litsarin jos hyppäät mun sylii / vitu huora / pysy musta kaukana / jos haluut et hautas pysyy viel tyhjänä hautana.”

"En makian vaginan takia yheltäkään ämmältä koskaan paskaa siedä."

"Naista ei saa lyödä mut sä et oo nainen vaan pinta-vitun-liitohuora / kun revin sun tussus auki / heti sun tussust nautin / laukasin tussuus haulit ei ollut enää tussu kaunis."

Tässä vaiheessa vajaa viisiminuuttisesta kappaleesta oli kulunut kaksi minuuttia ja seitsemän sekuntia. En kuunnellut enempää. Tämä ei ole räppiä, tämä on väkivaltaista uhoamista, jonka taustalla nyt vain sattuu pyörimään keskinkertainen biitti. Se, että naisvihamielinen puoliriimittelijä itse on sitä mieltä, että kappale on “viihdettä” eikä sitä pitäisi ottaa “niin vakavasti” kertoo paitsi totaalisesta yhteiskunnallisen ymmärryksen puutteesta, myös kyvyttömyydestä kontribuoida viihde- ja musiikkikentälle. OG Ulla-Maija halusi siis vähän shokeerata. Mielestäni ei ole järin shokeeraavaa pönkittää 50-lukulaisia sukupuolirooleja väkivaltafantasioilla. Se on vanhoillista ämpäröintiä.

YleX:llä väkivaltafiilistelijä itse sanoo, että koska kappale kertoo vain yhdestä naisesta, niin hänellä on “oikeus pitää tuollainen mielipide”. OG Ulla-Maija liittyy siis siihen alt right -liikeen ja miesasia-aktivistien ryydittämään ritarikerhoon, joiden mukaan just heillä on oikeus sanoa ihan mitä tahansa eikä sanomisista tarvitse ottaa vastuuta, koska sananvapaus niinku. No, niinhän se ei mene. Kenelläkään ei tarvitse olla oikeutta sanoa loukkaavia asioita ihan huvikseen. Enkä kertakaikkiaan ymmärrä, miksi kukaan ylipäänsä haluaisi tehdä niin.

Sananvapaus on käsite, jonka on tarkoitus puolustaa demokratiaa. Se ei ole olemassa, jotta rasistit ja sovinistit saisivat polkea muiden oikeuksia. Sellainen toiminta on demokratian - ja siten myös sananvapauden - ajatusta vastaan.

Seuraa Bluestockingia somessa: Facebook ja Instagram!

Kommentoi

Commenting is closed.