Opettaja kertoo: 5 X miksi teinarit on parhaita

Olen ollut vuoden kestävällä virkavapaalla musiikinopettajan työstäni vasta muutaman viikon. Vaikka virkavapaa on ihana asia, on pakko myöntää: Mulla on ikävä mun oppilailta! Tässä viisi syytä, miksi opettajan työ on yksi maailman kivoimmista duuneista:

 

Oppilas, joka kommentoi seuratessamme oppitunnin alussa tuloslähetystä presidentinvaaleista “we’re fucked” kun Trumpin valinta oli varmistunut.

 

Oppilas, joka oli mun ja ryhmänsä kanssa katsomassa Seili-musikaalia ja kommentoi väliajalla: “Tää on muuten hyvä, mutta tässä on kauheasti heteroita. Ei aina jaksaisi tällaista mainstream-näkökulmaa.”

 

Oppilaat, jotka kirjoittivat musikaalin, jossa prinsessa sai prinsessan.

 

Oppilaat, jotka katsoivat Temptation Islandin neloskautta ja muistivat joka jakson jälkeisenä päivänä hehkuttaa, miten siisti tyyppi mun sillä kaudella esiintyvä sisko on.

 

Oppilas, jonka mukaan Kaksipa poikaa Kurikasta -kappaleen kohta, jossa lauletaan että “viiressä, kuuressa pitäjässä on poijalla appifaari” tarkoittaa, että laulun jäbä on “player”. Ja oppilas, joka varmisti, että opettajakin ymmärtää nuorisolaisslangia ja täydensi: “Eli pelimies.”

 
Seuraa Minjaa somessa: FACEBOOK + INSTAGRAM + TWITTER

suhteet oma-elama ajattelin-tanaan tyo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *