Videopostaus: Miksi olen feministi?

Bluestocking

Vitsit, miten olenkaan odottanut joululomaa tänä vuonna! Toki siksi, että saan levätä, mutta myös, koska päätin jo syyskuussa, että joululomalla opettelen tekemään videoita. Lupaus on lunastettu: tässä on Bluestocking-blogin historian ensimmäinen videopostaus, ta-daa! Kirjoitan tekstejä myös tulevaisuudessa, mutta niiden ohella postaan jatkossa silloin tällöin myös videoita. Luvassa on siis feministinen videosarja, josta ensimmäisessä kerron, miksi itse olen feministi. Ja ihan vähän vihjaan myös, miksi kaikkien kannattaisi.

Ihanaa talvipäivää tyypit! 

Minja

Kommentit

Juliaihminen
Juliaihminen

Mahtavaa Minja! Asiallinen ja kiinnostava video.

Minja Koskela
Bluestocking

Kiitos! Ihana kommentti! Jipii! :)

jennajohannasi
Pirtti

Just hienon videon sait tehtyä! (Vaikka naureskelitkin Instassa kämäiselle kuvauskalustolle :D ) Sopivan pituinen kestoltaan ja hyvä rakenne. Mää tosi harvoin katson videopostauksia, mutta täältä klikkaan auki jatkossakin. 

Minja Koskela
Bluestocking

Kiitos!! Joo, kämänen oli kalusto. :D Ehkä joskus vielä hommaan kunnon kuvauskamat, siihen asti mennään Opettaja-lehdellä ja iPadilla. :)

Toimitus
Toimitus

Hyvä Minja! <3 <3 <3

Minja Koskela
Bluestocking

Kiitos! <3 <3

Arto Luukkainen (Ei varmistettu)

(unohtui nimi joten uudelleen)

Hei Minja!

Huomasin että postaukseni oli kadonnut jonnekin, joten laitanpa sen uudelleen. Jos olet mielestäsi oikeassa videollasi, sinun on helppo vastata. Jos et pysty vastaamaan, olet väärässä ja teet varmaan videoblogin, jossa kerrot virheesi. Eikös sellainen ole rehellistä?

Mikä on se ammatti, jossa miehelle maksetaan samoista vuosittaisista työtunneista enemmän palkkaa kuin naiselle? Mikä on työnantajan nimi? Kukaan ei ole koskaan osannut vastata tällaiseen kysymykseen. Ehkä sinä osaat.

Onko se sinun mielestäsi rasismia, jos on sitä mieltä, että Suomi ei voi ottaa kaikkia halukkaita maailman 20-50-vuotiaita muslimimiehiä sossun elätettäväksi? Ei se olisi kyllä kovin hyvä asia Suomen yhteiskunnalle eikä erityisesti naisille, jos niin tehtäisiin.

mystery
Vision One

Upeeta! :D

 

Kommentoi

Commenting is closed.