Kesä meni ja syksy saapuu…..

Niin se kesä on jo ehtoopuolella ja syksy saapuu… Hienoa , minä tykkään syksystä , aurinkoisista kuulaista syyspäivistä , mikäli näin olisi eikä tulisi sateista synkkää ja harmaata. Ehkä siksi tykkään syksystä koska olen syntynyt syyskuussa , ihan ensi viikolla olis aihetta juhlaan. Tänävuonna voikin jo syntymäpäivästä nauttia , viimevuonna koin jonkinasteista kauhua kun syntymäpäivä lähestyi , ikänumeroissa etu numero vaihtui ja kriisiä pukkaa pintaan , mutta nyt jo helpottanut ja tämä syntymäpäivä ei tunnu missään 🙂 

Syksy tuo myös tullessaan mulle sen että alkaa miettimään , pitäis tehdä sitä , tätä ja tota. Ihan ekana ajatuksena oli että nyt itseä niskasta kiinni ja kuntoilu osaksi elämää takaisin. Joten ystävän houkuttelemana menin itselleni hyvin epätavalliseen liikunta harrastukseen , ryhmäliikuntaan , bodycompattiin , huh se oliko melko rajua toimintaa , varsinkin kun uutena meni ja kaikki liikkeet ja kuviot oli ihan outoja. Ei se mitään , vaikutti melko mielekkäältä ja ehkä mä ne kuviot vielä handlaan jokupäivä. Toinen liikuntamuoto mikä pitäisi ottaa taas ohjelmistoon on uinti , se on tehokasta ja mukavaa. Siinä hyvänä puolena on se että kun teen vuorotöissä niin sinne pääsee joka viikko joko aamuisin tai iltaisin , toisin kuin bodycompattiin. Tietty myös lenkkeily olis tarkoitus taas aloittaa. Ihan uusi ja hiukan vieras minulle on tuo punttisali , mutta perjantaina sain työpaikkani fysioterapeutilta kädestäpitäen opastuksen salille ja minulle sopivista liikkeistä ohjauksen jotka olisi työni kannalta hyviä. Työssäni kovalla koetuksella on hartiaseutu ja kädet , myöskin selkä on kovassa rasituksessa , eli näitä täytyisi alkaa vahvistamaan….ohjeita odotellessa 🙂 . Siinähän sitä olis kaikkea mahdollista liikuntaa mitä pitäis alkaa toteuttamaan , ei muuta kun aikaa itselle jasuorittamaan .

Eräs pitäisi tehdä asia on myös tuo talous kuriin 🙂 ei niin mielekästä , mutta tehtävä on . Kesällä sitä tuntuu olevan niin höveli monellekin asialle ja tuntuu että rahaa palaa enempi. Tällä viikolla vietettiin hävikki viikkoa ja kyllä vaan hengissä pysyttiin pakastimen ja jo kaapista löytyvillä antimilla , ei aina tarvi lähteä kauppaan hakemaan jotain puuttuvaa tarviketta ja siinä sivussa myös montaa muuta turhaa lisäostosta. Hävikki viikon vois ottaa käytäntöön aina sillontällön , hyvä pakastimen ja kaappien siivous aihe . 

Sisustus rintamalla syksy tuo kaikkea kivaa taas mallistoihin. Hempeet kesäiset värit saa väistää ja tilalle ihania tummempia sävyjä , torkkupeittoja ja kynttilöitä , tunnelmavaloja ja takkatuli , unohtamatta villasukkia….ahhhh….tykkään ! 

Näin tällä kertaa , hyvää aurinkoista syyssunnuntaita , nautitaan vielä hiukan aikaa lämpöisissä keleistä 🙂 

puheenaiheet ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *