Miksi bloggaan juuri Lilyssä?

 

En ole tainnut koskaan kertoa, miksi bloggaan nimenomaan Lilyssä ja miksi viihdyn täällä niin hyvin. Siispä teen sen nyt.

 

IMG_2476.JPG

 

4 HYVÄÄ SYYTÄ BLOGATA LILYSSÄ

 

1. Ei tarvitse koodata

Kun pohdin blogin perustamista, kokeilin kerran oman sivun luomista ja menetin heti hermoni. Kärsivällisyyteni ei riittänyt koodaamisen opetteluun ja vielä vähemmän huvitti palkata ketään ulkopuolista sitä puolestani tekemään. Lilyssä (melkein) kaikki on valmiina, sen kun kirjoittelee vaan!

 

2. Miellyttävä ulkoasu

Lilyn yleisilme on mielestäni selkeä, tyylikäs ja harmoninen. Oman blogin ulkoasua voi jonkin verran muokata, mikä on tietysti plussaa. Teknisesti Lily on todella helppokäyttöinen, joten ei todellakaan tarvitse olla mikään energiajuomia lipittävä bittinikkari osatakseen muokata oman palstansa halutunlaiseksi.

 

3. Yhteisöllisyys

Tykkään siitä, että ympärilläni on yhteisö, johon kuuluu läjäpäin erilaisia ihmisiä ja kirjoittajia – niitä hämmästyttävän samanhenkisiä ja sitten niitä, jotka ovat täysin itseni vastakohtia. On mukavaa, kun voi uppoutua teksteihin, jotka ovat kuin suoraan omasta kynästä. Vähintään yhtä mukavaa on, kun pääsee avartamaan omaa ajatusmaailmaansa hyvin erilaisten ihmisten blogeissa. Lilyssä vallitsee varsin ystävällinen ja kannustava ilmapiiri ja bloggaajat kommentoivat ahkerasti toistensa kirjoituksia. Täällä jaetaan ilot ja surut, vaihdetaan ajatuksia ja jutellaan, kuin oltaisiin tunnettu jo kauan, vaikka todellisuudessa ei oltaisi koskaan edes tavattu. Tämän kaiken lisäksi Lilyn toimitus on koko ajan hengessä mukana!

 

4. Sekalaisuus sallitaan

Kuten kirjoitin tässä postauksessa, en pysty lokeroimaan itseäni mihinkään tiettyyn muottiin. Samoin on tämän bloginkin kanssa. Blurred esquisse on nimensä mukaisesti epäselvä hahmotelma, eikä se sovi mihinkään valmiiseen kategoriaan. Se ei ole muotiblogi, sillä niin paljon kuin vaatteista pidänkin, niissä ei mielestäni piile kovinkaan paljon potentiaalia kirjoittajana kehittymiselle. Se ei ole fitness-/terveysblogi, koska noh, voitteko kuvitella suklaata mussuttavan sohvaperunan jakelevan treenivinkkejä? Niinpä. Se ei myöskään ole ruokablogi, matkailublogi, sisustusblogi eikä kulttuuriblogi, sillä ainut bravuurini keittiössä on mutakakku, rahaa matkusteluun on korkeintaan kerran vuodessa, suurin osa huonekaluistamme on hankittu omaperäisesti Ikeasta ja uusimmista kulttuurispektaakkeleistakin kuulen aina vasta siinä vaiheessa, kun ne ovat jo ohi. On siis ihanaa, kun ei tarvitse luokitella blogiaan sen kummemmin. Lilyssä voin yhtenä päivänä kirjoittaa postinjakajan hammasharjasta ja toisena työttömyydestä. Täällä on tämmöisen sekasikiön hyvä olla.

 

Miksi te viihdytte täällä?

Mitkä Lily-blogit ovat lemppareitanne?

 

Bisous,

Kati

suhteet oma-elama mieli ajattelin-tanaan
Kommentit (15)
  1. Lilyssäkin alkaa vaan tuppaamaan liikaa mainoksia ja häiritseviin paikkoihin 🙁

    1. Totta, mua ainakin häiritsee ne pienet ”neliömainokset”, jotka pomppaavat silmille nykyään jokaisen postauksen alussa tai lopussa. Ei ole myöskään kiva oikolukea omia tekstejä, kun ne samat mainokset pyörivät silloinkin tekstin seassa! 

  2. Joskus nuorempana kirjoittelin Bloggerilla blogia, joten tiesin mitä EN halua, kun huhtikuussa päätin taas aloittaa bloggailun. Otin selvää eri blogialustoista, ja päädyin Lilyyn, koska se vaikutti kokonaisuudessaan kaikkein parhaimmalta 🙂 En ole katunut hetkeäkään, sillä päätökseni johdosta olen löytänyt myös itselleni paljon uutta luettavaa. Ja vieläpä hyvin laajalla skaalalla!

    1. Kiva kuulla, että olet viihtynyt täällä! Mäkin olen löytänyt Lilyn kautta monta uutta suosikkiblogia, joita on tätä kautta vieläpä todella helppo seurata, kun aina tulee ilmoitus uusista postauksista 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *