Guerlain Terracotta Light

 

18.3.2.jpg

Kesä kaipuu ja lämmön tarve ovat tällä hetkellä suuret. Päiväkin ilman aurinkoa on liikaa, ja siksi on ihanaa, että aurinkopuuterilla voi loihtia päivänpaistetta. Aurinkopuuteri on kuulunut jokapäiväiseen meikkiini vuosia. Aurinkopuutereita on moneen lähtöön, ja esimerkiksi sävy, valonheijastavuus ja koostumus vaihtelevat.

Guerlain Terracotta Light aurinkopuuteri on täydellinen: se on hienojakoinen, levittyy hyvin, tuntuu miellyttävältä iholla, heijastaa valoa ja antaa pientä hohdetta, ja se vielä tuoksuu ihanalle! Ensin tuoksu hieman yllätti, koska tuoksu on tänä vuonna erilainen. Itse asiassa tuoksu muistuttaa Clarinsin aurinkovoiteen tuoksua. Guerlain itse kuvailee tuoksua aurinkoiseksi ja samettiseksi sekoitukseksi, jossa voi aistia mm. ylang ylangia ja vaniljaa. Tuoksu on koukuttava, ja tätä upeutta tulee sudittua kasvoille tuon tuosta… Yksi ehdottomasti parhaista tavoista tuoda arkimeikkiin lämpöä ja valoa! 

Puuterin hankin Stockmannilta, jossa on nyt meneillään aivan hurmaava kamppanja! Stockwomann-kampanja kunnioittaa naisten upeutta ja rohkeutta tuoda esiin omaa tyyliä. Värit ja yhdessä tekemisen asenne saavat aina hymyn ainakin minun huulille! Kuvassa kanssani hymyilee rakas ja upea siskoni! Ihanaa kevään odotusta kaikille! 

20180310114415.jpg

 

kauneus meikki iho testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *