Kaikkien kanssa kaiken aikaa kaikkialla

Kaikkien kanssa kaiken aikaa kaikkialla, kaikkien kanssa kaiken aikaa kaikkialla. Kaikkien puhelimessa, whatsappeissa, tableissa, tietokoneissa. Muutama hipaisu ja voit päätyä katsomaan naapurin Keijon sauna keikkaa tai hongkongilaista prostituutia. Voit lukea amerikkalaisen nuoren naisen Tinder seikkailuista tai lukea yksityiskohtaisia selostuksia hollantilaisen yh-äidin elämästä.

Bloggaajan asunto on tutumpi kuin oman tädin asunto. Instagrammissa näät missä pomo treenaa, missä exä juhlii, missä äiti on käynyt iltakävelyllä ja miten ruma koira ala-asteen koulukaverilla on.

Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat, Tinder ja Periscope. Siinä muutamat. Välitön yhteys moniin tuhansiin ihmisiin.

Elämän jakamisesta tulee normaalia. Voit olla kaikkien kanssa kaiken aikaa kaikkialla.

Mutta netti on hieno asia. Tiedon kulku on hieno asia. Ihmisillä on mieltä pyöryttävät mahdollisuudet jakaa ajatuksia, ratkaista ongelmia,rakastua, saada tukea, lukea tietoa ja yhdistää ihmisiä.

 Ihmisen elämän jakaminen on pahinta. Kaikkilla on kyvyt katsoa ketä tahansa, millon tahansa. Ja pelottavinta on se että se on viihdyttävää. Ihanan mieltä tyydyttävää. Kätevää ja helppoa. Koska voit olla kaikkien kanssa kaiken aikaa kaikkialla.

puheenaiheet ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *