14/11/2015 things to be happy about

Tämä on tätä elämän tärkeintä höpönlöpöä, eli asioita, jotka ovat päivääni ilostuttaneet tänään.

Quotes-Grateful.jpg

Jokapäiväinen smoothie. 

12250682_10207295173032592_1196557181_o.jpg

Aamusali ihan itsekseen, omassa rauhassa.

12235766_10207295172632582_597237722_o.jpg

Ensimmäinen juoksulenkki noin neljään vuoteen ilman astmalääkettä. Psyykkisen riippuvuuden murtaminen aloitettu onnistuneesti!

Meksikolaisessa ravintolassa tilasimme pöydän täyteen ruokaa. Tarjoilija sanoi yllättyneenä ”Oh, is this all for you?”, mutta aika hyvin kolmen hengen mahat venyivät ja vain vähän jäi kotiinviemisiksi.

Joulu. Siis tästä lähtee joululaulut ja joulufiilistelyt käyntiin! Nyt ollaan virallisesti puolivälissä marraskuuta, saa seota. Missä Tonttu Toljanteri? (Tiedän kyllä oikeasti varsin hyvin että hän jäi eläkkeelle ja TV2:lla näytettävän uuden Joulukalenterin sivurooleissa nähdään muunmuassa Pirkka-Pekka Petelius ja Vesa-Matti Loiri! Ja että sen on käsikirjoittanut Timo Parvela, can’t wait!)

Ostin ensi viikonlopulle liput Houstonin Music & Comedy-festareille. 

Saadaan hoitokoira Thanksgivingin ajaksi! Jätti Carlos, taattua lenkkiseuraa. Lemmikki-ikävissäni en voisi olla hoidokista onnellisempi! Terkuin: ”juoksin salilta ulos kun näin kissan hännän vilahtamassa puskassa….”-Reetta

Huomenna on lauantai. Lenkki, Outletiin ”katselemaan” ja illalla ulos ystävien kanssa, siltä kuulostaa huomisen master plan. Katsotaan toteutuuko vai jääkö toteutumatta. 

Raleighssa on mahtava syksy ja onnekseni se on jatkunut ikuisuuden! Juuri sopivalla tavalla välillä lämmintä ja ajoittain lähes pakkasta. Ruska viipyili puissa todella pitkään ja ollaan saatu nauttia vaihtelevasti niin aurinkoisista päivistä kuin sadepäivistäkin. Täydellistä!

Lämmin koti, sänky ja nyt kutsuvat yöunet.

suhteet oma-elama mieli liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *