8/12/2015 Bride to be (part 2)

Hääkuulumisia taas yhden postauksen verran.

Niitä, keitä tämä aihepiiri ei kiinnosta (esimerkiksi itseäni noin kuukausi sitten…): skipatkaa vaan suosiolla, tämä haippi nimittäin kestää vain kuukauden ja on sitten läpikäyty. Elämä täällä Raleigssa on kuitenkin normaalin arjen lisäksi pitkälti pyörinyt hääjärjestelyissä. Lähinnä tämä ”hääjärjestelyihin keskittyminen” näkyy niin, että tsekkailen sähköpostia normaalia useammin ja häiriköin äitiä 24/7. Tehdään miehen kanssa yhdessä pikapäätöksiä, esimerkiksi ruokiin ja musiikkeihin liittyen. Häiden järkkääminen täältä Jenkeistä käsin vaatii välillä myös aamuneljään valvomista ja nettiyhteyden kiroamista, mutta olen sitä mieltä, että itselleni tämä asioiden hoitaminen etänä sopii aivan mainiosti.

12334335_10207438182807747_1107903866_o.jpg

Viime viikolla heräsin aamulla pieneen kriisiviestiin, kun selvisi, että hääpaikkamme on liian pieni vierasmääräämme nähden. Paloturvallisuus ja sen mukanaan tuomat rajoitukset, nuo (tärkeät) pienet pirulaiset. Teki mieli laittaa silmät kiinni ja jatkaa unia sekä toivoa, että herään uudelleen hetken päästä huomaamaan, että koko ongelma oli vain unta. No eipä ollut, vaan herättyäni piti tehdä uusi suunnitelma. Aikaeron vuoksi kello oli jo niin paljon että juhlapaikkoihin soittelu ei onnistunut, joten taas piti aloittaa sähköpostirumba. 

Nyt on uusi paikka lyöty lukkoon. Nyt se on virallista (ja voi luoja jos jotain vielä muuttuu), joten uskallan sen täälläkin sanoa, eli häitämme juhlitaan ravintola Stansvikissa Itä-Helsingissä. Paikka on meren rannalla ja lähempänä vihkikirkkoa kuin aiempi juhlatila. Stansvikista saamamme tarjous yllätti positiivisesti, sillä se oli pääkaupunkiseudun hintatasoon nähden erittäin okei. Lisäksi järjestelyjä helpottaa huomattavasti kun tilat, päivän ja illan ruoat, juomat, siivous, pöytäliinat ynnä muut tulevat samasta paikasta eikä niitä tarvitse haalia kasaan erikseen. Hintaan kuului myös erittäin ok varustus, eli äänentoisto, videotykit sekä osa koristeista saadaan heiltä ja pääsemme laittamaan paikan juhlakuntoon edellisenä päivänä. Suuri osa näistä ei olisi muiden paikkojen kanssa onnistunut, ainakaan ilman lisämaksua.  Lisäksi he hitto olivat halukkaita kyselemään tavarantoimittajalta servettejä sen mukaan millaisia haluamme?:D Tuo on sitä asiakaspalvelua. 

Tässäpä tämä hehkutus hääpaikasta, nyt tuntuu siltä kuin asioiden olisi pitänytkin mennä juuri näin! Niin paljon vaivaa (ja rahaa) säästyy kun kaikki hoituu yhden paikan kautta. Taas on hiukan helpompi hengittää. 

12359546_10207438182567741_360177204_o.jpg

Hääpäivän aamun vietämme tyttöjen kanssa meille varatussa So Stylish kosmetiikka/kampaamo/stylisti-liikkeessä Kruununhaassa. Tiedossa kampauksia, meikkailua, brunssia ja skumppaa. Meillä on hyvä porukka kasassa, kahdeksan tyttöä plus yksi pieni morsiusneito. En keksi parempaa tapaa aloittaa tärkeä päivä! Koekampauksiin ynnä muihin minulla ei ole aikaa ja meikkaan itse itseni, en jaksa sen suurempaa häslinkiä näistä laittautumisjutuista. Haluan nauttia tyttöjen seurasta aamun ja selviytyä ajoissa kirkkoon. Eiköhän sitä leveällä hymyllä pärjää sen(kin) päivän vaikka miltä näyttäisi.

12351558_10207438183047753_2069871269_o.jpg

Kuvat ovat tältä päivältä vapaaehtoispaikkani, eli Ruth Sheet Shelterin, ulkopuolelta eivätkä liity millään tavalla aiheeseen.

Tällä viikolla lupaan tehdä asuntopostauksen. Miltä koti näyttää, mitä hupsuja juttuja täällä on (esim roskapönttö keskellä keittiötä) ja millä tavalla täällä asunto- ja vuokrahommat eroavat Suomesta. Meillä on isot bileet lauantaina, niin nyt on hyvä sauma kuvailla etukäteen. Olisko semmoinen MTV Cribs-tyylinen okei?!

suhteet oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *