Lähtötunnelmia

Viimeisiä viedään täällä. Hirveästi pientä hommaa, ajelua ympäriinsä ja asioiden hoitamista siellä sun täällä. Laukut alkaa olla pakattu ja harkassa sanottu heipat (ja että nähdään maaliskuussa). Yritän nauttia täysin siemauksin tästä kelistä: plus 25 astetta ja aurinkoa siniseltä taivaalta, ennen (kuulemma) synkkää Suomen keliä. 

Meillä ei todellakaan ole mikään rankka matkustus edessä… Heräillään torstaina rauhassa kotona, käydään juoksemassa ja ulkona syömässä. Lennetään illalla pari tuntia New Yorkiin ja mennään lentokenttähotelliin vuorokaudeksi. Päädyttiin tähän iisiin ratkaisuun, sillä kiirettä riittää ihan tarpeeksi näinä päivinä ennen lähtöä ja Suomessa varsinkin. Voi nukkua hyvin, käydä salilla, syödä hyvän aamupalan ja lähteä tyytyväisenä istumaan koneeseen katsomaan elokuvia. Finnairin lennon operoijaa on vaihdettu kuukauden sisään pariin otteeseen, mutta sillä me tullaan, oli kone mikä tahansa. Onneksi sinne suuntaan tullessa tarvitsee tsekata laukku kerran sisälle ja se lentelee ihan itsekseen Helsinkiin.

12369864_10153175065771363_783553220_o.jpg

En ollut avannut kalenteria koko aikana täällä ollessani niin olipa hassua täyttää kalenteriin pitkästä aikaa työvuorot, tapaamiset, reissut, juhlat ja koulujutut. On tiedossa jo vaikka mitä juhlaa ja laivareissua heti tammikuulle, ihan mahtavaa! Ensimmäinen viikko Suomessa alkaakin hyvin maanantaisella kirkkoherrainviraston visiitillä heh heh. Ja töillä. Jälkimmäinen tosin on oikeasti ihana juttu, on niin piristävää päästä töihin. Olen nyt hemmotellut itseäni vähän joululahjoilla! Perustelin lahjat itselleni seuraavanlaisesti: kun häät on ohi, mitä ostetuista asioista jää käteen arkea varten? Voin kertoa etten paina hääpuvussa duunia, enkä mene kouluun glitterkoroissa. Syksyn mittaan hankitut huonekalut tai sisustustavarat eivät myöskään lämmitä mieltä kun olen Suomessa. Omista hyvistä perusteluista vakuuttuneena kävin sitten eilen ostamassa uuden Calvinin laukun ja tänään vähän kosmetiikkaa. 

12381034_10153175065976363_2124927944_o.jpgMusta on tavallaan ihanaa ja vähän kamalaa lähteä. Olisi kiva tulla sinne, mutta tulla sitten takaisin tänne. Ymmärrättehän? 

suhteet oma-elama matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *