Hellepukeutumisen tuska

Olenko maailman ainoa ihminen, joka ei iloitse kesästä ja helteistä? En pidä: palamisesta, hikoilusta, tuskaisesta olosta enkä siis pukeutumisesta helteellä. Mikä on se vaatekappale, joka estää kaiken edellä mainitun ja jossa ei tuntisi itseään sopimattomaksi? Minä en ainakaan omista sellaista. Palamisen välttämiseksi pitäisi olla pitkää hihaa ja lahjetta, mutta kangas täytyisi olla niin ohutta (eli läpinäkyvää), että välttelemäni sopimattomuus olisi taattua. Ei siis hyvä vaihtoehto.

Joku saattaisi kysyä, miksi en sitten voisi käyttää aurinkorasvaa. No, ensinnäkin olen laiska rasvaamaan, sen voin myöntää. Toiseksi minulla on ongelmainen iho, joka kiusaantuu lähes kaikista ainesosista, joilla yritän sitä ruokkia. Minulle on tietysti täysi mysteeri, mitkä nämä ainesosat mahtavat olla. Yritän parhaani mukaan siis vain etsiytyä varjoisiin paikkoihin ja pysyä sisätiloissa pahimpaan säteilyaikaan. 

Jos siis palamisen välttely on jotenkin hallussa, en tunnu löytävän mitään aseita tuskaisen olon tainnuttamiseen. Ihoni temppuilun lisäksi olen muutenkin hankala ihminen. Minulla on nimittäin monta vaatteisiin liittyvää kompleksia. En esimerkiksi pidä paljaista olkapäistä tai sääristä. En koe oloani mukavaksi, jos kyseiset osat ovat esillä. Ne vaan eivät edusta parhaimmistoani. Ei silti, en liiemmin pidä muidenkaan ruumiinosien korostamisesta. 

Mikä siis ratkaisuksi? Vinkkejä otetaan mielellään vastaan.

muoti trendit terveys ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *