Lets go 24!!

1.JPG

Tämän viikon keskiviikko ei ollut mikä tahansa plööplöö keskiviikko. Tämän viikon keskiviikkona Jere heräsi puoli seitsemältä ja tuli herättämään mut köyhillä ritareilla, vadelmilla, kiiveillä ja verigreipillä. Koska tuona keskiviikkona oli mun syntymäpäivä! Täytin kreisit 24 vuotta, vapaapäivä edessä.

2.JPG

Jere lähti töihin ja menin suihkuun.

3.JPG

Meikkailin ja pulahdin vaaleansiniseen paitaan. Mahdollisesti paras osto ikinä. Raivasin Pariisin second hand -laatikoita läpi ja siiiellä jossain pohjalla löytyi pienen pieni reikäinen vaaleansininen t-paita eurolla. Bingo!

4.JPG

Ostin muuten Ruisrockiin tällaiset kunnon rinkulat korviin, samantyyppiset mitä käytin 11-vuotiaana. No näin vanhenemisen päivänä oli sopivaa palata ajassa taaksepäin.

5.JPG

Vietin kavereiden kanssa askartelupäivää, mutta siitä en missään vaiheessa napsinut kuvaa. No, askareltiin ja pelattiin pleikkari, syötiin keksejä ja juotiin Jaffaa. Mitä oikein askartelin saatte nähdä myöhemmin! Jere tuli kotiin ja kertoi, että seuraavaksi luvassa olisi ylläri. Hui!

6.JPG

Ennen ylläriä mentiin luksusillalliselle Mäkkäriin. Fab.

7.JPG

Matka jatkui. Vaikka en oikein tiennyt minne. Ensin näytti tältä…

8.JPG

… ja seuraavaksi tältä! Keilaamaan!!

9.JPG

Olen yrittänyt saada porukkaa mukaan keilaamaan jo kolme vuotta, mutta kertaakaan en ole keilausradalle asti päässyt. Mutta nyt vihdoin pääsin! Otti todella paljon päähän että olin niin surkea! Olen yleensä ihan ookoo keilaaja, mutta näköjään olin kolmessa vuodessa unohtanut kaiken ja lits läts suoraan ränniin monta kertaa putkeen.

10.JPG

Jere taas oli paljon parempi. Höh.

11.JPG

Jere oli itseasiassa niin hyvä, että sillä repesi paita jossain vaiheessa! Oikeasti tuo reikä oli kolme kertaa isompi, ei näytä kuvassa kummoselta. Ja juu, nämä kuvat ovat rasittavan pieniä. Tallensin vahingossa nämä kaksi kuvaa pienempänä enkä jaksanut tehdä kaikki muokkaukset uudestaan. Saatte siis etsiä suurennuslasinne esiin, jos haluatte katsoa näitä mun pystykuvia.

12.JPG

No mutta hei siinä oli mun synttärit! Jere voitti mut jollain sadalla pisteellä, otti päähän, join siiderin ja mentiin kotiin. Tänään sain synttärilahjanikin! Sen näytän joskus. Kauhiasti uutta näytettävää!!

Kommentit (2)
  1. CHALLENGE ACCEPTED! Pietari täytyy saada keilaradalle! Mut ihanaa, että te osaatte käyttää ketsuppia tuolla oikealla tavalla.

    1. jou jou todellakin! Pietari lupautu joskus puol vuotta sitten mukaan, keilauspäivä tapahtukoot!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *