WANT WANT WANT

diary.jpg

Perus syksyn himo: uusi kalenteri. Oon niin kalenterinörtti, etten kestä tavallisia ja tylsiä, haluan jotain HUIKEAA. Ja huikeaa ei yleensä löydy akateemisesta. Siispä oon nyt iskenyt silmäni tähän Mi Goals -kalenteriin, joka pitäisi kuljetettaa toiselta puolelta maapalloa että saisin HUIKEAN kalenterin. Maapallo kiittää.

literary-open.jpg

Kalenteri- ja vihko-ihmisenä fiilistelen myös muita toimistoasioita. Niinkuin nämä oranssit The School of Lifen Literary Pecil Set. Iiihan tavallisia lyijykyniä, iiihan tavallista jälkeä ne tuottaa, mutta ne on oranssit! Ja niissä lukee tärkeitä kirjallisuussanoja! Ja ne tulee hienossa pakkauksessa! Ahhhh <3 <3

Wes-Anderson.jpg

Seuraava nörtteilyn kohde on tämä Wes Anderson Collection. Se on siis kirja, joka kertoo kaikista käsikijorittaja/ohjaaja Wes Andersonin kehittämistä hahmoista, tarinoista, elokuvista ja tietenkin siinä on mukana behind the scenes -kuvia. En kestä!

BeskowChristmasTreeOrnaments.jpg

Sitten johonkin puolijärkevään. Näin suomenruotsalaisena oon lukenut pienenä Elsa Beskowin kirjoja ja rakastan niiden kuvitusta. Siksi tyyliin kaikki Design House Stockholmin Elsa Beskow -sarjassa maistuisi mulle. Ehkä parhaimmat on joulukoristeet ja tarjottimet.

toolkit.jpg

Okei, tämä on nörtteilyn huippu. Multa lähtee välillä käsistä tällaiset oppi- tai tietokirjat. Luulin että mun The Complete Worst Case Scenario Survival Handbook olisi ihmismaailman randomein kirja, kunnes törmäsin tähän. Toolkit For Life, kuka nyt ei sellaista tarvitsisi?! Mun oma suosikki on ehkä How to Change the World

vintageguide.jpg

Nyt kun mun vintagekokoelma jatkaa laajenemistaan, ottaa välillä päähän etten pysty lukemaan mustaa valkoisella miltä vuodelta mikäkin vaatetus on. Tähän mennessä olen mennyt myyjän tiedoilla ja omilla huomioilla. Välillä jotkut myyjät sanovat että mekko on 70-luvulta, vaikka itsekin pystyn näkemään että kangas on aaaivan liian karhea ja pastellinen ollakseen niin nuori. Siksi kaipaisin jotain kirjaa muotihistoriasta. Bongasin amazonista kolme kiinnostavaa: The Little Guide to ShoppingWearable Vintage Fashion ja Vintage Fashion.

lula.jpg

Viimeisenä meillä on graalin malja: Lula. Tätä ostin joskus vuosia sitten Akateemisesta mutta hehhee, eipä löytynyt enää. Tiedän jo mitä kaikkia ihania artikkeleita tuosta numerosta löytyy, niin päätin hankkia lehden itselleni vaikka se veisi mut vararikkoon. En yleensä fiilistele verkkokauppoja (hän sanoi, ja suunnittei ostavansa kalenterin Australiasta), ja siksi koitin löytää Lulan jostain naapurimaasta. Ja HAHAA Ruotsistahan tietenkin löytyi, Papercutista. Tällä viikolla tuon pitäisi saapua, iiiih en jaksa odottaa!!

Kommentit (1)
  1. Hahaa, mullakin on kauhee kalenterin metsästys käynnissä! Edes Pariisista ei ole löytynyt sitä täydellistä. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *