Tästä se alkaa

Hei! Olen kolmekymppinen kotiäiti, jolle eläinkokeettomuus kaikissa käyttämissäni tuotteissa on se ykkösjuttu. Sukelsin myös luonnonkosmetiikan maailmaan puolisen vuotta sitten, mutta eläinkokeettomuus on minulle se tärkein seikka tuotteita valitessa. Omaan hyvin haastavan ihon; herkän ja pintakuivan, talvisin myös atooppisen, joka reagoi hyvin herkästi vääriin asioihin. Lisäksi olen herkistynyt kosmetiikalle, joten mukana kulkee myös perioraalidermatiitti (POD). Kosmetiikka-osasto alkaa olla jo jotenkin tuttu, mutta nyt olen ottanut myös tavoitteeksi vaihtaa kodin kemikaalit eläinkokeettomiksi sekä mahdollisimman puhtaiksi, tulen myös tästä matkasta kertomaan blogissa. Tällä hetkellä omat arvoni eläinkokeettomuuden suhteen ovat sellaiset, että käytän ainoastaan HCS-kosmetiikkaa eli käytännössä niitä merkkejä, jotka löytyvät animalian eläinkokeettoman kosmetiikan listalta. Toivottavasti voin blogini avulla auttaa samanlaisen ihon kanssa painivia löytämään itselleen ne hyvät tuotteet (jos niitä ei ole vielä löytynyt) ja antamaan hyviä tuotevinkkejä, mikäli olet kiinnostunut vaihtamaan tuotteesi puputtomiksi 🙂 Tervetuloa mukaan!

Hi! I’m a home-mom in thirtees and cruelty-free in products which I use is the most important thing for me. I have also used naturalcosmetic, but cruelty-free is the number one thing. I have very challenging skin with sensivity and atopic and I’m still finding best products for my skin. I’m also going to change our houshold products to cruelty-free and as pure as possible. Welcome to see my journey!

Kommentit (2)
  1. Hei! Ja tervetuloa mukaan 🙂 sopivien tuotteiden löytyminen ei kyllä ole se helpoin juttu, mutta sitten kun ne on löytynyt niin on kiva lähteä kokeilemaan uusiakin juttuja kun voi aina palata niihin tuttuihin turvallisiin 🙂

  2. Jään seurailemaan mielenkiinnolla 🙂 oikeiden tuotteiden löytäminen ei ole aina liian helppoa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *