Hello World! It’s me!

Pidemmän aikaa olen uneksinut omasta blogista, mutta en ole aloittanut itse kirjoittamista. Luen paljon lifestylestä, muodista ja kauneudesta, mutta näistä aihealueista kirjoittaminen ei tunnu oikein luontevalta. Vaikka olenkin ahkera selfie-kuvien ottaja ja jaan elämääni avoimesti somessa, olen jostain syytä vältellyt bloggaamista omalla nimelläni. Onkohan kenelläkään muulla tätä ongelmaa? Vai keksinkö tekosyitä vain saamattomuudelle? Nyt aion ryhdistäytyä.

 

Mistä ajattelin kirjoittaa? No siitä, mistä luulen tietäväni tullessani 29 ikävuoteen. Olen tehnyt kymmenen vuotta viestintäalan töitä PR-konsulttina, UX-suunnittelijana, markkinointikoordinaattorina, Growth Hackerina ja viestintäkonsulttina. Osaamista olen kerännyt startupeista sekä viestintä- ja digitoimistosta. Tiedän eri osa-alueista monipuolisesti ja vähän vahingossa. Nopeat käännökset eivät tee minusta ehkä täysin jonkin alueen syvällistä asiantuntija, mutta minä pidän siitä. Haluan ymmärtää bisnestä laajasti ja yhdistellä omaa osaamistani. Näitä ajatuksia aion myös hyödyntää blogissani. Saatan kirjoittaa teille tekstejä Photoshopin perusteista, WordPressistä, digimarkkinoinnin haasteista ja vaikuttajamarkkinoinnista. Koitan haastaa myös itseäni katselemalla työelämää ja erityisesti digimurrosta. Kerro, mistä sinä haluaisit kuulla? Haluan samalla kehittää ja syventää omia taitojani, joten tulen kirjoittamaan myös aiheista, joita varten saan tehdä opiskelua. Tuntuu jännältä kirjoittaa ikään kuin itselleen eikä yritykselle.

 

Ja hei, haluan paremmaksi kirjoittajaksi. Otan kritiikin avosylin vastaan, joten anna vain vinkkejäsi parempaan tekstiin kommenteissa. En ole ollut koskaan se kaveriporukan ahkerin lukija ja minulla on ollut nuorena oppimisvaikeuksia. Pitääpä muuten joskus kirjoittaa siitäkin.

 

Millainen tyyppi muuten olen? Tykkään nauraa itselleni ja en halua ottaa elämää liian vakavasti. Koitan myös usuttaa huumoriani mukaan blogiin. Jes! Tällä mennään!

 

suhteet oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *