Hei taas pitkästä aikaa

Moikka,

Mä en ole kirjoittanut tänne pitkään aikaan. Ajattelin tätä mun blogia aiemmin sinkun kirjoittamaksi rakkausblogiksi mikä käsittelee sydänsuruja. Ja tässä välissä nyt oli tämä, mun silmiin pitkä suhde, niin taukoa blogista tulikin juuri sen takia. En ollut sinkkuna, kunnes nyt taas. Näemmä vuosi sitten kirjoittelin rintojenpienennysleikkauksesta (se prosessi on edelleen vaiheessa), dieetistä ja kiusaamisesta. Itselleni ne oli hyvinkin tärkeitä aiheita. En kai kokenut silloin, että voisin suhdeasioita niinkään kirjoittaa. Ja oli myös pelko, että kirjoittaisin jotain, mikä saisi suhteessamme riidan aikaan. Monessa asiassa aina pelkäsin, että tulee riita, niin minimoi ja välttelin asioita.

Jos kukaan selaa aiempia tarinoita, meidän koko aiempaa historiaa ’Laurin’ kanssa, niin tarina alkaa luonnollisena jatkumona vanhimmasta postauksesta uusimpaan. Eli jos kiinnostaa, niin kannattaa lukea lopusta alkuun, kuten mangaa. Mutta se osa historiaa ei ole nyt niin oleellinen tähän uuteen osaan jatkumoon, niin pääsee tässä perillä sittenkin, jos nyt vasta alkaa seurata uusia tulevia juttuja ja unohtaa kaiken vanhan.

En käytä enää kuvittajaa, kuten alussa mulla oli, vaikka se kyllä olikin aivan huippu. Tykkäsin Annin piirroksista. Mutta nyt keskityn taas vain terapiablogin muodossa, joten niin että mulle itselleni on vain tärkeää käydä eroa ja eron syitä läpi, ja saada tunteeni ja näkemykseni ulos.

Kutsun ex-poikaystääni nimellä Lauri, ja minä olen Nana.

Suhdehistoriani pähkinänkuoressa:

  • Tapasimme suunnilleen näihin aikoihin vuonna 2014, noin 8 vuotta sitten bussissa, minkä jälkeen hän laittoi ’oot söpö’ -viestin ja aloimme kirjoitella. Hän oli kuulemma jo vuoden tai pari vuotta sitä ennen katsellut mua. Ehkä noin vuoden päästä bussitapaamisesta saimme aikaiseksi vasta tavata. Ja siitä vuoden päästä alkoi tulla jotain säätöä. Vaikka tiesin, että hän säännöllisesti sääti jonkun muun naisen kanssa. (Olin tyhmä, sellaisiin miehiin ei pitäisi koskea.)
  • Eka yritys seurustella oli helmikuusta 2017, 72 päivää, ja hän jätti mut selittämättä ’antaa olla’ – viestillä, ja palasi säätämään edellisen naisensa kanssa. Tästä en enempää nyt kirjoita, blogin lähes koko historia on sitä kertomusta.
  • 2018 keväällä yritimme taas vajaan kuukauden, nimesin sen itse koeajaksi. Sitten hän taas palasi siihen samaan eksään hetkeksi, kunnes alle kuukauden päästä oli taas mun vuoro kolmen kuukauden ajan. Tämä oli niin rasittavaa naisten vaihtelua, mutta me oltiin kai aika tyhmiä ja oltiin ihastuttu vain samaan mieheen, joten kumpikin halusi olla hänen kanssaan.
  • Sitten tämä, mitä voisi jo ihan varsinaiseksi seurusteluksi kutsua, alkoi alkukeväästä 2019, ja seurustelimmekin 3 vuotta, kunnes pari kuukautta sitten erosimme.

Ja tämä on ollut mun elämäni ainoa varsinainen suhde ja miesystävä. Eli ainoat seurustelukokemukseni on olleet tämän Laurin kanssa. Vaikka mulla on kolme lasta.

Mutta tähän kolmeen vuoteenkin mahtui vähintään 8 ’eroa’. Meininki hänen kanssaan, mulla, ja ehkä joillain muillakin, oli usein sellaista, että riita on automaattisesti ero. Tuon kolmen vuoden aikana meillä eron syitä oli esimerkiksi se, että hän pussasi toista, riitoja toisista ihmisistä, siitä että hän oli kännissä typerä, siitä että itse ajoin hänet eroamaan, kun masentelen niin paljon, se että hän valehteli juomisesta ja itse halusi sen takia jättää ja se, ettei nähty aikoihin, koska oltiin oltu kipeinä. Toki koko totuudet ei noin yksiselitteisiä olleet.

Kirjoitan ihan pian lisää, ehkä päivittäin, kun haluan itse käsitellä asiat pian. Mutta blogin aiheita lähiaikoina tulee siis olemaan mun silmissä kaikki eri syyt siihen miksi ei sovita yhteen, varoituksen sanaa uusille ’uhreille’ (anteeksi tuo ilmaisutapa), omaa sinkkuuttani, vähän mietelmiä alkoholismista ja narsistisuudesta. En diagnosoi tietenkään ketään. Ne on vain mun näkemyksiä ja ajatuksia noihin asioihin tyypillisistä piirteistä.

Huomioi, että nämä kirjoitukset on yhden ihmisen oma näkemys ja kokemus. Omista tuntemuksista ja oloista puhumista, ja toisen osapuolen suusta kuulostaisi varmasti erilaiselta. Mun puolelta nämä kaikki tunteet ja ajatukset on täysin totta, mutta toinen varmasti sanoisi joitain asioita mitä mä en, ja myös jättäisi mainitsenatta jotain mitä mä mainitsen. Mutta olen erittäin rehellinen omista kokemuksistani.

Kirjoitan näitä vain itselleni, mutta jotkut tutut tietävät tämän blogin, enkä pistä pahakseni, jos joku vinkkaa tästä blogista eksäni uusille naisille.

Tämän eron jälkeen, oman seurustelukokemukseni jälkeen, mulla on iso halu varoittaa uusia. Mutta tiedän, että se vaikuttaisi vain siltä kuin tällä hetkellä Salatuissa Elämissä Elina yrittää kertoa Susulle totuutta Noelista. Olisin vain hullu eksä, ja tottakai uskotaan omaa uutta kultaa.

Mä oon aika salkkari-fani, olen katsonut ihan jokaisen jakson, ja teininä parissa jaksossa kävelin taustallakin. Tää on tärkeä fakta 😁

– Nana –

suhteet parisuhde oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *