Design marketista mukaan tarttuneet

Koen aina alkusyksyn suomalaisen designin aikana. Johtuen toki siitä, että oman työni puolesta elän hyvin tiiviisti Habitaren läheisyydessä. Mutta design week antaa tämän pohjalle jo hyvän startin. Design weekin kaapelitehtaan design market tapahtumassa pyrin aina pyörähtämään ja tämä tapahtuma kasvattaa selvästi suosiotaan vuosi vuodelta. Kuten suomalainen osaaminen ja design. Ihan meille suomalaisillekin. Maailmalla tämä on saanut pidempään jo huomiota, mutta tällaiset tapahtumat ajaa vihdoin tuotteita myös meidän tavisten koteihin. Saman katon alta löytyy niin kotiin kuin päälle. 

Vaikkakin täytyy sanoa, että tapahtuma kasvattaa suosiotaan ja näin minultakin jäi muutamat myyjät läpi käymättä, sillä pöydän ääreen ei vain yksinkertaisesti mahtunut. Hyvä juttuhan se kai on.

Olisihan sitä voinut taas ostaa vaikka mitä, mutta jälleen pidättelin intoani ja luottokorttiani. Mukaan tarttui silti kivoja löytöjä.

Ihan perus nahkakorvikset. En tiedä miksen ollut vielä ennen tätä tällaisia omistanut! helpot, näyttävät ja yksinkertainen idea.

korvikset_1.jpg

Yksi hauskimpia ideoita, johon en ollut vielä törmännyt oli puinen iphonen takakannen ”levy” tai koriste yms. Todella hieno ja hauska idee. Kiinnitetään tarralla. Kuviot tehty laserilla. Todella kekseliäs. Eikä pahanhintainenkaan. Älyttömän hieno koriste. Olen ollut aina vähän turhaunut kuoriin, jotka minusta vie uuden iphone 5sen tyylikkyyttä paksuudellaan. Mutta tämä takakansi on simppeli, ohut ja äärinmäisen tyylikäs – JA PUUTA. Toki ei suojaa puhelinta, niinkuin nämä yllämainitsemani kuoret, mutta siksi minulla on Korsin pussukka.

http://www.lasercutstudio.com/showcase.html

kuori_2.jpg

 

Tällä viikolla Habitare.. ja muu design week. eihän se vielä tähän lopu 🙂

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *