Elokuun odotus

Harmaata. Ulkona on jälleen niin harmaata, että kesästä tuntuu olevan jo ikuisuus. Miksi se tuntuu aina menevän niin, että elokuussa joku kääntää jossain ylhäällä päälle harmausnappulan ja kesä on muisto vain. Tai ainakin nämä vuodet kun on pitänyt palata töihin ihanalta kesälomalta

junassa.jpg

Eikä siinä mitään, minusta syksy on mielestäni mukava asia. On kynttilät, on suklaat, punaviini lämmittää keskusteluita pimenevissä illoissa. Aina on kuitenkin tämä vaihe kesän jälkeen kun pitää vähän saada masennella mennyttä kesää ja kaihoilla jo seuraavaa ennenkuin tulee oikeasti se syksy. Ei oikein vielä ole luvallista poltella kynttilöitä ja nautiskella suklaata eikä oikein tarpeeksi kylmä ihanille villapaidoille ja syystakeille.

 

purjehdus.jpg

purjehdus2.jpg

 

Pitää vain yrittää selvitä kunnon syksyyn puuhastelemalla. Onneksi on Helsingin juhlaviikot ja on kaikkea mahdollista mitä mennä katsomaan. Olen käyttänyt aikaa kulttuurin parissa. Viime viikolla kävin katsomassa Helsingin taidemuseon näyttelyn Happy End Tennarissa. Vielä on aikaa käydä ihan muutama päivä. Suosittelen kaikille. Oikeasti vaikuttava näyttely. Ei välttämättä herätä kaikkien mielekkäimpiä tunteita, mutta herättää tunteita. Ja niin taiteen kuuluukin. http://www.hel.fi/hki/taimu/fi/Toimipisteet/Helsingin_taidemuseo_tennispalatsi/TP_nayttely_01  Torstaina uusi painajaisuniin liittyvä näyttely Taidehallilla.

Onneksi on vielä vähän purjehdussäitä, vaikka vierassatamissa alkaakin vähän jo hiljenemään. 

purjehdus3.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *