Ihana meri

Viimeinen lomapäiväviikko. Viimeinen lomaviikonloppu. Viimeinen lomapäivä. Ulkona loman viimeiset helteet. Voisiko vielä jatkaa? Keneltä sitä voisi kysyä.. 

Käytiin Naantalissa veneilemässä ja onneksi meri on niin ihanan rauhottava ja tuoksuva. Sai koota ajatuksia kesälomasta ja töihinpaluusta. Minun piti mennä toimistolle jo perjantaina vähän tunnustelemaan, mutta se tuntui perjantaiaamuna lähes mahdottomalta. Tänään ajatus huomisesta aamusta, perinteisin aamurutiinein, ei enää niin pahalta.

ranta2.jpg

Onneksi en ole yksin töihinpaluun kanssa. Jotkut palasivat jo viimeviikolla ja huomenna palaa onneksi liuta muitakin. Taas on näkynyt jo perinteisiä otsikoita aikakausilehdissa sekä päivälehdissä työhönpaluustressista ja tuntemuksista. On ohjetta ensimmäisille päiville ja tukevalle aamiaiselle. En ehkä jaksa lukea niistä yhtään.. pitää vain mennä pyörimään toimistolle ja yrittää saada otetta jostain. Mun suurin apu on muut yhtä pihalla olevat ja ahdistuneet työhönpalaajat – vertaistukea. Se on parasta.

meri4.jpg

Pakko myöntää, että yksi suurimmista ahdistuksista on paluu työvaatteisiin. En muista, että olisin käyttänyt farkkuja koko lomalla ja pitkät housut on olleet rennot chinot. Pitää sanoa arkipäiviksi hyvästit minishortseille sekä rennoille kesäpaidoille ja toivottaa jakkutakit ja työmekot takaisin. Ei niissä mitään vikaa ole, mutta kyllä se on aina yksi rennon kesähengailun loppumerkkejä.

meri3.jpg

 

meri5.jpg

Onneksi kesä ei ole vielä ihan ohi. Vielä on flow ja sen etkot ja jatkot ja auringonnousut. Toivottavasti riittää vielä myös purjehduskelejä.

meri1.jpg

 

Pääsin testailmaan Naanantalissa myös uutta mikrojärkkäriäni Olympus Pen lite pl5sta…  Suosittelen lämpimästi, jos mikrojärkkärin hankkimista on ajatellut.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *