Iholla

 

Pienestä asti olen nauttinut kuvastojen selailusta. Kevään ja syksyn lähestyessä alan odottamaan saapuvia Elloksen sekä HM:n kuvastoja. En välttämättä tilaa mitään, mutta nautin suunnattomasti seuraavan kauden tyylien, värien ja mallien selailusta. Viime viikolla saapui Elloksen kuvasto ja alkuviikosta HM:n. Minulle ne on aina lähestyvän syksyn merkkejä. 

Ulkona on vieläkin yli 20 astetta ja kesä on ollut viime vuodesta reippaasti paranneltu versio. Harvemmin suuntaan alennusmyynteihin ostoksille, mutta yhtenä päivänä päädyin kuitenkin kaupoille äitini seurassa. Syksy ja kylmenevät illat mielessäni suuntasin tutkimaan millä voisi lämmitellä jalkoja. Harvemmin käytän sukkahousuja, sillä mielestäni Suomessa keskimääräisesti on ollut myynnissä vain raitaa, palloa, väriä ja pitsiä. Pitsillä olen verhoillut jalkani aikaisemminkin, mutta siihen sukkahousujen ostaminen onkin rajoittunut. Tällä kertaa yllätyin kuitenkin positiivisesti ja ostin jopa kolmet!

Peruspitsi toimii aina. 

sukat1.jpg

Päädyin myös kerrankin ostamaan vaaleat sukkahousut. Vaaleat farkut, sukkahousut, legginsit yms. ovat minullekin, kuten monille muillekin, arka väri. Tuo viheliäs valkoinen kun tuntuu nostavat kaikki pienimmätkin ihovirheet esille, mitkä musta normaalisti peittää. Nämä kuitenkin eivät olleet täysin valkoiset ja kuviointikin oli erikoinen, muttei silmille hyppäävä.

sukat2.jpg

Lempilöytöni oli mustat kuviolliset sukkahousut. Simppelit ja erilaiset. Näistä tulee syksyn suosikki.

kuva3.jpg

 

Syksyyn orientoituminen on alkanut. Kun sen tekee kunnolla, ei ensimmäiset kylmät tuulet tunnu niin pahalta.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *