Kesähiukset

Kesä on hiusten laittajalle mukavaa aikaa, sillä kylmä sää ei sähköistä hiukisa pystyyn ja pipolla ei tartte suojata korvia. Ja auta armias kun otat pipon pois talvella. Tänä kesänä hiuksissa on näkynyt erityisen paljon letteja ja lettikampauksia. Hiuksissa on sellaista kansallisromanttista tunnelmaa. Ihanat kesäkiharat on myös tietty erinomainen kampaus, mutta kunnon helteillä on paljon mukavampi pitää hiuksia kiinni. Otsis ei painaudu nihkeää otsaa vasten eikä niskavillat tuskastu kuumassa.

 

Lettien näkee kulkevan mitä erilaisimmin tavoin otsalla, päälaella, sivulla tai ympäri. On ranskanlettiä, on lettiä oikeinpäin ja väärinpäin sekä kalanruotoja. Instagramissa saisi kulutettua uskomattoman paljon aikaa ihan vain lettikampauksia selatessa ja ideoita etsiessä. Hauskin idea minkä sieltä pongasin on letti takaraivolla. Ei niinkään mikään täysin uusi idea, mutta en juuri katukuvassa sellaisia ole vielä nähnyt. Tuo hirmuisasti ilmettä ihan perusnutturalle päälaella. 

 

Kokeili itselleni takaraivolle lettiä ”väärinpäin” (mikä liekään oikeaoppinen merkitys) ja tämä onnistui ihan helposti. Kuitenkin, vaikka ”väärinpäin” lettejä osaan tehdä paremmin ja ne ovat yleensä kivemman näköisiä, tähän malliin sopisi paremmin oikein päin tehty letti.

IMG_0701.jpg

 

Juhannuksena pääsin kokeilemaan sellaista kaverini hiuksiin ja siitä tulikin oikein onnistunut ensimmäisen kerran kokeiluksi. Hieman vaati vain harjoittelua siinä juhannusjuomien lomassa, että saatiin pysymään ja näyttämään se hyvältä. Onneksi kesällä on aikaa harjoitella. Toki myös ystävälläni on omista hiuksistani poiketen jumalaisen paksutukka, jossa about mikä tahansa kampaus näyttää jumalaiselta.

 

IMG_0861.jpg

Olen kova välttelemään ikäviä kodin puhdetöitä, niinkuin monet muutkin. Aina löytyy jotain parempaa tekemistä. Viimeisimpänä olen löytänyt netissä lempivaatekauppojeni sivuilla surffailun. UrbanOutfittersin sivuilta tein noin viikko sitten parhaimman löydön tämän kesän, ja toki, talvenkin hiuslookille. Korvalehdille kiipeäviä koruja sekä isompia haarniskakoruja yms. näkeekin hieman Suomenkin valikoimissa, mutta Headchain koruja ei vielä kauheasti ole nähnyt. Pitihän se tilata ja se on kyllä pitkää aikaan mukavin, helpoin ja näyttävin hiustuote, minkä olen ostanut. Ja täydellinen kesäkiharoille.

hiukset1.jpg

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *