Reppumetsällä..

Tarvitsin repun. Omistan vain rinkan ja vähän pienemmän rinkan. Minulla on ollut reppu ehkä viimeksi lukiossa. Käsilaukku ei toimi pyöräillessä. Lähdin siis reppumetsälle. Ja löysin.. ja paremman kuin ajattelinkaan.

herchels_1.jpg

kuvat: Herchel / herchel.com

Kaikki tietää Fjällrävenin Kånken repun. Lähestulkoon klassikoksi muodostunut reppu, jota näkee katukuvassa milloin missäkin väreissä. Se on helppo ja sen kanssa ei juuri voi mennä pieleen.

FJ-Knken-319.jpg

kuva: Kånken/retkiaitta.fi 

Olin miettinyt Kånken reppua jo pidempään, mutta jokin tässä hittituotteessa ei ollut se mitä hain. Katukuvaa on valloittanut viime aikoina myös parit uudet tulokkaat. Enimmäkseen miesten selkiä on valloittanut Sandqvistin merihenkiset reput ja ihanaa mallistoa tekevää Herchelliäkin muutamilla. Jälkimmäisen valikoimasta olisin löytänyt itselleni useammankin suosikin, mutta näitä ei suoraan tullut vastaan ostoksilla. Päätin kuitenkin mennä vähän tunnustelemaan olisiko se kånken minun juttuni.

herchels_2.jpg

kuvat: Herchel / herchel.com

sandqvist_1.jpg

kuva: Sandqvist  / sandqvist.net

Ei ollut, MUTTA, vierestä löytyi samaiselta merkiltä Totepack.. tämä oli minun laukkuni. Ei pelkkä laukku. vaan halutessaan olkalaukku sekä käsilaukku. Ei siis pelkkä reppu…

kassi3.jpg

 

 

Pelkistetty ja tyylikäs – kestää pienet vesisaateet ja varmasti hyvää laatua.

 

Tykkään!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *