Valkoinen neule

Kylmä hiipii. Se tulee tuulen mukana, se tulee varjossa. Ilmassa on suuresti syksyn tuntua. Tulee hetkiä, jolloin kaipaa ympärilleni villaa. Päätin mennä metsästämään syksylle uutta neuletta.

Minulla oli visio. Myönnettäköön, että tuolla purjehdussatamissa mukaan tarttunut visio. Halusin valkoisen neuleen, missä oli palmikkokuviota. Visio enimmäkseen lähti siitä, että Nauvossa kokeilin täydellistä tälläistä kesällä, jonka sisällä oli vielä vindstopper kangas! No se on tarina erikseen. Kausi on niin lopussa, että pärjään varmasti ilman stopperiakin.

Aloitin perinteisistä Henry Lloydista, Gantista ja Hilfingerista. Näillä yleensä on ollut perinteisimmät valkoiset neuleet palmikoilla tai ilman lähes aina valikoimissa. Olihan heillä, mutta mikään niistä ei oikein ollut hyvä. Yleensä kun olen jonkun asian päättänyt ostaa, niin sellainen on niin kauan pakkomielteisesti ostoslistalla, että kyllä sen jostain itselleni saan. Päätin siis suunnata tutkimaan muiden kauppojen tarjontaa. 

Täytyy kyllä myöntää, että lähes perinteiset palmikkovillaneuleet tulivat vastaan lähes joka kaupassa, aina Lindexista Carlingsiin ja VeroModaan – eri mausteilla. Neuleet kuuluu kylmään ja syksyyn, mutta en ehkä näin hyvään tarjontaan ollut minäkään varautunut. 

villapaita_lloyd.jpg

Neule: Henry Lloyd / kuva: stockmann.com

neule_esprit.jpg

Neule: Esprit / kuva: Esprit.fi

knit_topshop.jpg

Neule: TopShop / kuva: topshop.com

knit_river.jpg

Neule: RiverIsland / kuva: riverisland.co.uk

 

Tämän syksyn tarjonnasta löytyy varmasti jokaiselle tyylisuuntaukselle valkoinen neule hipistä, hipsteriin ja bisnesnaiseen.

Ihanan lämmintä..

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *