Bloggaajaesittely

Blogin ensimmäiseksi postaukseksi tulee tottakai bloggaajaesittely. Avaan seuraavaksi hiukan, mitä tulet blogistani ehkä jatkossa löytämään! Aloin kirjoittamaan blogia alun perin Stoori-alustalle, mutta päädyin vaihtamaan blogin tänne Lilyn puolelle. Julkaisen muutaman vanhan kirjoituksen täällä Lilyssä, jotta nekin säilyvät sen jälkeen, kun poistan Stoorin blogini.

Kuka?

Olen Saara, tätä kirjoittaessani 32-vuotias Helsinkiläistynyt Rovaniemeläinen. Asun yksin Helsingin Töölössä ihanassa 30-neliöisessä yksiössä. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteen maisteri sekä gradua vaille KTM. Opintoni olen suorittanut pitkälti töiden ohessa ja työuraakin on ehtinyt karttua jo 12+ vuotta. Olen omistanut myös verkkokaupan, jota pyöritin noin kahdeksan vuotta.

Olen sosiaalinen, aikaansaava, periksiantamaton ja rakastan eläimiä, hyvää ruokaa ja matkustelua. Koska tykkään tehdä juttuja, ajaudun helposti suorittamaan arkea ja huipputuloksia useilla elämän alueella. Elämäni onkin balanssin hakemista – ja toivon että pohdinnoistani on apua myös sinulle!

Mitä?

Elämässäni vuorottelee muutama teema – ura ja itsensä kehittäminen, hyvinvointi ja kilpaurheilijan arki fitness-harrastuksen muodossa. Olen myös kiinnostunut tyylistä ja muodista, ja rakastan hevosia, vaikka tällä hetkellä en hevosta omistakaan. Saatan silti koskettaa näitäkin asioita silloin tällöin. Kaikkiin on mahdotonta panostaa yhtä aikaa (kokeiltu, en suosittele) mutta tällä hetkellä uran ja fitnessharrastuksen yhdistäminen on elämässäni ajankohtaista.

En koe itseni kuvaamista kovinkaan miellyttävänä, joten mikään kuvablogi tämä ei tule olemaan. Blogistani tulet löytämään ruokavinkkejä (erityisesti fitnessruokavalioon sopivia), treeniaiheisia postauksia, uraan ja työelämään liittyviä juttuja, sekä tarinoita ja vinkkejä matkoilta. Luultavasti ajoittain päädyn myös pohtimaan elämääni syvällisemmin, ja toivotan sinut tervetulleeksi mukaan.

Miksi?

Miksi päätin perustaa tämän blogin? Minullahan on ollut erilaisia blogiviritelmiä aiemminkin. Rehellisesti sanoen, aiemmat jutut ovat kaatuneet siihen että olen liikaa yrittänyt miettiä miten muut juttua tekevät, enkä ole sitten tuntenut tapaa omakseni. Yksi iso syy on se, että olen muiden blogeista etsinyt ”vastauksia” kysymyksiini – tuloksetta. Haluan siis kirjoittaa siitä, mitä haluaisin itsekin lukea. Toinen syy on se, että jo aika nuoresta saakka kirjoittaminen on ollut minulle tapa prosessoida erilaisia asioita. Blogin avulla tulen toivottavasti jäsentäneeksi erilaisia juttuja elämässäni paremmin. Toki kaiken ei aina tarvitse olla niin syvällistä, vaan myös ”hömppäjutuille” on tilansa ja aikansa.

Ps. Instagram tilini löytyy nimimerkillä @saaramaria_87. Postailen jonkun verran tarinoita matkan varrelta etenkin instastooriin, joten tune in jos haluat päästä seurailemaan ”ihan tavallista” arkeani 🙂 

 

puheenaiheet ajattelin-tanaan oma-elama hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *