Eräänä iltana Champ-Mars'illa...

C Paris

Muiden ulkomaalaisten mielestä kommenttini "onhan se nyt ihan kiva livenä" Eiffelin tornista oli jotenkin liian vaatimaton ja vähättelevä. Olen kuitenkin sitä mieltä, että onhan se nyt jo satoja kertoja nähty kaikissa kuvissa ja että alkaahan se jo kyllästyttää, mutta livenä se on kuitenkin ihan hieno, etenkin sen 15 minuutin ajan kun se välkkyy. Mutta kaikki turistit... miten kaikki jaksaa innostua niin kovasti?

Odotan kuitenkin innolla, että päästään poikaystävän kanssa naapuriin - Montparanssen huipulle 65. kerrokseen - syömään ja katselemaan Valon kaupunkia Eiffeleineen sieltä käsin. Kliseisyydestään huolimatta odotan sitä iltaa todella todella paljon. Toivottavasti saamme ikkunapöydän kuten pyysin pöytävarausta tehdessä! Näkyyköhän Euroopan suurin ilotulitus sinne asti, kun se järjestetään samanaikaisesti 9 kilometrin päässä? Epäilen kyllä.

Bisous, C

Kommentit

Jii (Ei varmistettu)

Mä taas en kyllästy Rautarouvaan koskaan. Se on vain jotenkin niin mykistävä. Maisemien tsekkailuun suosittelen kyllä Montparnassen tornia ihan jo siitä syystä, että sitä pirun rumaa, mustaa rakennusta ei tarvitse katsella. ;)

Camilla
C Paris

No hyvä, ettei se kaikille ole vain kliseinen turistihömpötys. Mäkin pitäisin siitä enemmän, jos se ei olisi niin joka puolella. Ja siis onhan se todella upea kun sen läheltä näkee.

Tour Montparnasse on kyllä ruma, vaikka kuinka olen yrittänyt sitä hyvällä katsoa. Uskon kuitenkin, että näkymät ovat sieltä loistavat! Niin, ja ilman sitä tämä kortteli ei olisi niin eloisa eikä vasemman rannan liikenteen solmukohta. Täältä pääsee suoraan kaikkialle Pariisiin, sekä metrolla että bussilla. Tuntuu, että kaikki tiet vievät tänne. Eli Tour Montparnasse on hyödyllinen kuin mikä kaikessa rumuudessaan :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.