Ma haluun Maduraa

C Paris

En halunnut tehdä tätä juttua, koska en halunnut ajatella tätä liikettä. Sieltä löytyy joitain niin kauniita asioita, että pahaa tekee ajatella. Löysin tämän jo ensimmäisellä viikollani 6. arrondissementista.

Madurassa myydään sisustustekstiilejä eri materiaaleissa ja eri väreissä, ja sekös minuun iskeekin. Värit. Tekstuurit. Pehmeys. Kimallus. Tuotekuvissa nyt pelkkiä tyynyjä, koska niitä voisi aina hankkia useamman ja erilaisen. Tuo harmaa timanttityyny on ykkönen.

Toivelistalla. Lähde: Madura

Hinnat ovat kohtuullliset, eivät halvat mutteivät ylihinnoitellutkaan. Raisonnable, ranskalaiset sanoisivat. Hinnat varioivat suoran riippuen tuotteesta. Esimerkiksi suurin osa koristetyynyistä on 8-20e, mutta kokonaan paljettikirjailtu tyyny on 120e, sillä se on tehty käsityönä.

Jos on uusimassa sisustustekstiilejä kotona ja Maduran värikäs ja ylellinen tyyli miellyttää, täältä saa kaikki tekstiilit, lukuunottamatta mattoja, sekä jonkin verran pikkutavaraa. Pariisista löytyy useampi liike, mutta ainakin 6. arrondissementin liike on kaksikerroksinen ja yksi myyjistä puhuu englantia. Jään odottelemaan hyvää syytä lahjoa itseäni...

Bisous, C

http://www.madurahome.com

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi ei! Tonne sun pitää viiä meiät sit, ku tullaa! Ihana toi lumilepardivilttipeittojuttu. Mä en kestä.

-sarjakuvahahmo

Fabulous
Fabulous Things

Mahtava kauppa! 

- Fabulous

Camilla
C Paris

Sarjakuvahahmo, mäkään en kestä. Ottakaa isot matkatavarat mukaa ku tuutte niin voitte viedä munki sisustusihanuudet mukananne Suomeen...

Fabulous, siellä on tosi paljon juttuja, jotka on sun tyylisiä ja lisäksi paljon muutakin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.