Vintage-unelma 60-luvulta

C Paris

Marais, Pariisi. Laatuvintagevaatteita 50- ja 60-luvuilta myyvästä liikkeestä löytyi uskomattoman kaunis iltapuku. Empire-linjaisessa iltapuvussa yläosa on täysin paljetti- ja helmikirjailtu niin edestä kuin takaa, lisäksi joukossa on joitain strasseja. Helma on ehkä hieman haalistunutta mustaa samettia, ja 163 senttisellä helma ylettyy nilkkaan asti. Valmistettu Hongkongissa 60-luvulla. Juuri minun kokoani, eli siis oikeastaan 5kg laihempana alusvaatteetkin alkaisivat mahtua alle...

Sovitin iltapukua sen takia, koska Tampereella VintageGardenissa kehotetaan aina sovittamaan ja sitten vasta miettimään, jos vintage-vaate on oikeasti sopivankokoinen. Olin varma että tämä ei sovi ja saan sitä myötä rauhan leningin suhteen... Mutta kuinkas sitten kävikään.

Hinta hieman liikaa suhteessa mahdolliseen käyttöasteeseen (käyttöarvo), mutta kaikilla muilla tavoilla mitattuna saavutettu arvo olisi kyllä mahdottoman suuri verrattuna kokonaiskustannukseen. Jos osaisin soittaa voisin mennä ensi viikoksi katusoittajaksi tienaamaan noita iltapukurahoja.

Olen aivan liian paljon sukua harakalle, sillä kaikki kaunis ja kimaltava viehättää minua ihan liikaa!

(Tätä ei oikeasti lue tässä mutta rivien välistä tämä oli jo aistittavissa. Eli hyvät haltijattaret saavat ilmoittautua alle, jos haluavat investoida 5kg hoikempaan Camillaan ja tähän iltapukuun. Filantropiaa yrittäjyyden, kestävän kehityksen ja kauneuden puolesta.)

Bisous, C

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Kaunis!

Vierailija (Ei varmistettu)

Quelle robe magnifique! Très belle!

S näke mys sy

Upea on! .......mut mites ne 5kg ?

S näke mys sy

Vielä sen verran, että vintage, upea ja vielä (melkein) sopiva, niin onhan se kova juttu!

Camilla
C Paris

5kg? En ymmärtänyt mitä tarkoitit Sebe. Itse siis tarkoitin, että jos olisin itse ehkä kokoa pienempi, mekko roikkuisi päällä sillä tavalla kuin minun mielessäni tällaiset mekot vanhoissa elokuvissa roikkuvat. Nyt mekko istuu juuri eikä melkein. Ja jos jostain syystä tulisin omistamaan mekon, olisi tuo pieni laihdutus sen arvoinen että mekko istuisi juuri niinkuin täydelliseksi katsoisin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.